0dd642e2-e86a-4377-a84f-76bcd4c14090

Advies Social Media kanalen

Organisatie in het kort

De Hollandsche Molen

Behoud van monumentale windmolens en watermolens in Nederland. Duizenden vrijwillige molenaars zorgen ervoor dat molens draaien en malen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Denk je mee hoe wij de molen van onze social media laten draaien? Zo blazen we samen De Hollandsche Molen een nieuw tijdperk in en kunnen we nieuwe doelgroepen bereiken!

Luuk van Term

Luuk van Term

De Hollandsche Molen

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

In 2023 bestaat De Hollandsche Molen 100 jaar. Dat is een geweldige aanleiding om onszelf aan een groter publiek voor te stellen en vrienden te werven. De vraag is hoe we via onze social media kanalen deze nieuwe Molenvrienden kunnen vinden en enthousiasmeren om zich bij ons aan te sluiten. Graag sparren we met jouw hoe we onze boodschap kunnen formuleren en welke content hier het beste bij past. Denk je mee?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een aantal één-uur strategiesessies waarin we onderwerpen kunnen bespreken als: content, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

  • Je hebt ervaring met het maken van strategische plannen, inclusief doelstellingen, positionering, doelgroep en kanalen.
  • Jouw inzichten en expertise zullen bijdragen aan het optimaliseren van onze online zichtbaarheid.
  • Jij vind het leuk om als sparringpartner te helpen met onze Social Media strategie en het bereiken van ons doel.
🌎 Social Media
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
  • Missie en visie.
  • Onze huidige Social Media kanalen.

De Hollandsche Molen
De Hollandsche Molen

De missie van De Hollandsche Molen.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Onder het motto 'Molens zetten altijd wat in gang' wil De Hollandsche Molen ervoor zorgen dat monumentale windmolens en watermolens voor de toekomst bewaard blijven. Molens zijn werktuigen die verschillende functies vervullen: koren malen, water verplaatsen, olie slaan, hout zagen etc. Molens speelden een belangrijke rol in de ontwikkeling van Nederland. Dat verhaal willen we vertellen!

Lees meer

Professionals over De Hollandsche Molen

Maurice 👐 Business case ondersteuning

a6e66670-f996-4086-98d0-3e4840493448
💛
rating-stars

"Prettig samengewerkt, de vraag die op tafel lag goed doorgesproken en samen tot de conclusie gekomen wat wel en wat niet te doen."

Maurice

Arnout 👐 Fotoshoot Nationale Molendag

a6802a48-936c-45a0-acc0-c481b616a26c
💛
rating-stars

"Het was fijn samenwerken met De Hollandsche Molen, omdat de inschatting van de uren goed was. De communicatie goed verliep. Een duidelijke briefing. Dat werkt fijn!"

Arnout