0dd642e2-e86a-4377-a84f-76bcd4c14090
🌱 Ik wil helpen

Strategisch advies over Social Media

Profiel vrijwilliger

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

  • Social Media
  • Communicatie strategie

Organisatie in het kort

Behoud van monumentale windmolens en watermolens in Nederland. Duizenden vrijwillige molenaars zorgen ervoor dat molens draaien en malen.

  • Kunst en cultuur

Project details

💒 De Hollandsche Molen

⏱️ 4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Denk je mee hoe wij de molen van onze social media laten draaien? Zo blazen we samen De Hollandsche Molen een nieuw tijdperk in en kunnen we nieuwe doelgroepen bereiken!
Luuk van Term
Geschreven door Luuk van Term van De Hollandsche Molen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In 2023 bestaat De Hollandsche Molen 100 jaar. Dat is een geweldige aanleiding om onszelf aan een groter publiek voor te stellen en vrienden te werven. De vraag is hoe we via onze social media kanalen deze nieuwe Molenvrienden kunnen vinden en enthousiasmeren om zich bij ons aan te sluiten.

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: content, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
  • Missie en visie.
  • Onze huidige Social Media kanalen.
Luuk van Term
Luuk van Term Marketing & Communicatie

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

De Hollandsche Molen
De Hollandsche Molen

De missie van De Hollandsche Molen.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Onder het motto 'Molens zetten altijd wat in gang' wil De Hollandsche Molen ervoor zorgen dat monumentale windmolens en watermolens voor de toekomst bewaard blijven. Molens zijn werktuigen die verschillende functies vervullen: koren malen, water verplaatsen, olie slaan, hout zagen etc. Molens speelden een belangrijke rol in de ontwikkeling van Nederland. Dat verhaal willen we vertellen!

Lees meer