f2ce9a57-bb82-4b0e-a7af-f0095cd6b863

Call: Onderzoeker

Organisatie in het kort

De Groene Motor

De Groene Motor zet zich in voor de natuur in Zuid-Holland. Samen met duizenden vrijwilligers vergroenen wij de omgeving.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Educatie

Project details

🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Projectomschrijving

De vraag

Wat is de beste manier om ons onderzoek op te zetten, uit te voeren en de resultaten te verwerken?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

☘️ Ondernemerschap
🔎 Markt onderzoek
💭 Design thinking

Extra achtergrondinformatie

We willen graag onderzoeken wat de motivatie is voor het doen van groen vrijwilligerswerk onder pre-pensioeners. We zijn momenteel bezig met het onderzoeksopzet, waardoor we op zoek zijn naar tips over de opzet, uitvoering en verwerking van de resultaten. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek willen wij (een collectief aan natuurorganisaties in Zuid-Holland) een gezamenlijke campagne gericht op deze doelgroep opzetten. Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen aan de slag kunnen met al het moois wat je kunt doen in het groen! Zo maken we Zuid-Holland samen een stukje groener!

De Groene Motor
De Groene Motor

De missie van De Groene Motor.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Delft

De Groene Motor zet zich in voor de natuur in Zuid-Holland. Dat doen we samen met inwoners van Zuid-Holland met een passie voor de natuur. We laten zien op welke mooie, groene plekken je vrijwilligerswerk kunt doen en zorgen dat je goed en veilig aan de slag kunt. Vrijwilligersorganisaties kunnen bij ons terecht voor financiering, gereedschap, cursussen en advies. Samen maken we Zuid-Holland groener!

Lees meer

Professionals over De Groene Motor

Hans 👐 Call: Onderzoeker

970b4302-ac98-406c-ad6c-933f506a9c67
💛
rating-stars

"Samenwerking met Stephan verliep heel plezierig. Er was echt sprake samen werken. Stephan stond open voor ideeën en wilde daar graag op uitgedaagd worden. Tegelijk daagde hij mij ook uit om out of the box te denken. Resultaat was een goed onderbouwde en doordachte aanpak om de doelgroep meer te betrekken bij groen vrijwilligerswerk."

Hans