bb2cf490-b896-47e6-856d-42578065dc64

Website content werkzaamheden

Organisatie in het kort

De Groene Belevenis

Bij De Groene Belevenis kun je de natuur beleven en ervaren. Met groene activiteiten voor jong & oud stimuleren we duurzaam denken en doen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Educatie

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw enthousiasme en webvaardigheden help je ons om nog meer inwoners van Leusden te bereiken en hen te inspireren hun eigen tuin, huis, en buurt te vergroenen.

Gytha van der Veer

Gytha van der Veer

De Groene Belevenis

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Bij ons project 'Groen Leusden' motiveren we Leusdenaren tot het vergroenen van hun leefomgeving, geïnspireerd door de 'Steenbreek' beweging. In 2024 staan tal van activiteiten en nieuwtjes op de planning, die we graag via onze website groenleusden.nl delen. Daarom zoeken we een web-contentbeheerder die onze website up-to-date houdt met frisse nieuwsartikelen, agenda-items, en meer. Met jouw passie voor webdesign en schrijven, kun jij het verschil maken door onze boodschap effectief en aantrekkelijk online te presenteren.

Hier zijn we naar op zoek

  • Hulp bij het (her)schrijven van teksten voor onze website, die in lijn liggen met onze missie en identiteit.
  • Een content update van onze website, denk aan: toevoegen of updaten van visuele content, verplaatsen of herschrijven van (SEO)teksten.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een contentspecialist of copywriter, die binnen ons CMS systeem een content update kan geven aan pagina's van onze website. Benodigd: ervaring met content, copywriting en CMS systemen (Bijvoorbeeld: WordPress, Joomla!, Drupal)

💪 CMS werkzaamheden
📲 Webdesign

Dit hebben we al in huis

  • Duidelijke doelen voor onze webpagina’s.
  • Toegang tot ons huidige website en CMS.
  • Inzicht in onze doelgroep en beschikbare content om direct aan de slag te gaan.

De Groene Belevenis
De Groene Belevenis

De missie van De Groene Belevenis.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Leusden

Hoe kunnen we leven binnen de ecologische grenzen van de planeet? De Groene Belevenis stimuleert duurzaam denken en doen bij kinderen en volwassenen. Door inzet van educatie, communicatie en participatie leren wij kinderen een duurzame basishouding aan en stimuleren wij volwassenen tot een duurzame leefstijl. In al onze activiteiten staat het beleven van de omgeving centraal.

Lees meer

Professionals over De Groene Belevenis

Ciska 👐 Set-up en training Canva

a074583c-eb9b-4978-95fe-a1116d8c0990
💛
rating-stars

"Het was een prettige samenwerking met een leuk betrokken team. Gytha is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Mooie opdracht waar ik mijn vakkennis in kwijt kon. "

Ciska