6ffc5f72-cbe0-46b1-87bb-46caced302c8

Ondersteuning Canva

Organisatie in het kort

De Groene Belevenis

Bij De Groene Belevenis kun je de natuur beleven en ervaren. Met groene activiteiten voor jong & oud stimuleren we duurzaam denken en doen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Educatie

Project details

⏱️

1-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 1-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met jouw hulp kunnen wij nog beter gebruik maken van Canva in ons dagelijks werk en daarmee ons doel naar de buitenwereld beter laten zien!

Gytha van der Veer

Gytha van der Veer

De Groene Belevenis

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We hebben al een basistraining Canva gehad met een aantal teamleden, maar we willen er vaker en makkelijker mee kunnen werken. Hiervoor is een opfriscursus nodig, gericht op de uitdagingen in de praktijk, én het in Canva overzetten van onze huisstijl richtlijnen voor enkele basisproducten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Overzetten van onze huisstijl richtlijnen voor rapporten (die hebben we op papier) in een Canva-format, zodat we voortaan zelf makkelijk rapporten op kunnen maken.
  • Overzetten van onze jaarlijkse infographic in Canva, zodat we dit voortaan zelf makkelijk op kunnen maken.
  • Een beknopte training over het gebruik van Canva geven, gericht op situaties waar wij in de praktijk tegenaan lopen. Zodat ik en mijn team de essentiële functies begrijpen en kunnen toepassen in praktische werksituaties.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional met ervaring in Canva en die helder de mogelijkheden en kennis kan overbrengen. Benodigd: Ervaring met Canva.

  • goed en gestructureerd uitleg kunnen geven over Canva aan mensen die hier relatief weinig van weten
🖼 Canva / Design tool

Dit hebben we al in huis

  • Huisstijl richtlijnen voor rapporten
  • infographics van voorgaande jaren, opgemaakt in Pages

De Groene Belevenis
De Groene Belevenis

De missie van De Groene Belevenis.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
💒 Gevestigde organisatie
📍Leusden

Hoe kunnen we leven binnen de ecologische grenzen van de planeet? De Groene Belevenis stimuleert duurzaam denken en doen bij kinderen en volwassenen. Door inzet van educatie, communicatie en participatie leren wij kinderen een duurzame basishouding aan en stimuleren wij volwassenen tot een duurzame leefstijl. In al onze activiteiten staat het beleven van de omgeving centraal.

Lees meer

Professionals over De Groene Belevenis

Ciska 👐 Set-up en training Canva

a074583c-eb9b-4978-95fe-a1116d8c0990
💛
rating-stars

"Het was een prettige samenwerking met een leuk betrokken team. Gytha is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Mooie opdracht waar ik mijn vakkennis in kwijt kon. "

Ciska