0623182c-a40d-4b3e-bec6-61ffa092fedd (1)

Custom Wordpress Thema maken

Organisatie in het kort

De Dolfijn

We blinken uit in iedere zwemsport, op ieder niveau en dat doen we samen al 115 jaar.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met de nieuwe website, waar jij ons bij kan helpen, groeien we tot de grootste zwemvereniging, die op de toekomst is voorbereid!

Gabrielle Philipsen

Gabrielle Philipsen

De Dolfijn

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

De Dolfijn is in 2019 begonnen met het bouwen van een toekomstbestendige vereniging. Een belangrijk onderdeel is de website, die we sinds februari bezig zijn met ''verbouwen''. We hebben na onderzoek gemerkt dat we een nieuwe (eigen) Wordpress website nodig hebben, die kan mee groeien met de vereniging en volledig aansluit op ons. Dit in onze eigen huisstijl met duidelijke informatie. Zelf hebben we niet genoeg kennis om dit te realiseren, ga jij ons helpen?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een nieuwe look and feel van onze website op basis van onze schetsen en huisstijl geïmplementeerd in een Wordpress thema zodat wij de website zelf makkelijk kunnen bijwerken.
  • De website moet dienen als visitekaartje (ledewervend), zowel als voor de huidige leden bruikbaar en nuttig zijn.
  • In de nieuwe website moet onze omni-vereniging al haar afdelingen en informatie kwijt kunnen.
  • Uitleg/training over Wordpress zodat wij zelf de website kunnen vullen met content en vervolgens up-to-date kunnen houden.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Wordpress developer die onze designs kan vertalen naar een Wordpress thema. Benodigd: ervaring met het implementeren van een Wordpress CMS.

🔧 Web Development
📲 Webdesign
💻 Wordpress Websites

Dit hebben we al in huis

  • We hebben thema's bekeken en onze eigen gewenste situatie uitgedacht en op papier gezet (maar geen uitgewerkte responsive designs).
  • Beoogde doelgroep(en) die we willen bereiken met de website.
  • Webteam in de kinderschoenen, klaar voor actie.
  • Een website via AllUnited, maar die willen wij niet meenemen.
  • We hebben achtergrondonderzoeken gedaan (Interviews, enquetes uitgezet en specialisten gesproken).

De Dolfijn
De Dolfijn

De missie van De Dolfijn.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

De Dolfijn is een Amsterdamse zwemvereniging met verschillende disciplines: leszwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, schoonspringen en triathlon. Gezamenlijk zorgen we voor een sport veilige en gezellige omgeving met goede voorzieningen en professionele trainingen, waarin al onze leden met plezier het beste uit zichzelf kunnen halen zowel in de top- als de breedtesport. Als lid van De Dolfijn dragen we allemaal een steentje bij; de vereniging dat zijn wij! We zijn trots op onze historie, ambitie, prestaties en vrijwilligers organisatie. Ons clubhuis is het middelpunt vanwaaruit alles vertrekt.

Lees meer

Professionals over De Dolfijn

Erleyne 👐 Copywriting webteksten

478b92f1-a1f8-4138-a757-52afd9cbaa68
💛
rating-stars

"De Dolfijn heeft een duidelijke ambitie om te professionaliseren. Inspirerend om aan mee te werken. Het team is ook enthousiast en staat open om samen naar de beste oplossing te zoeken."

Erleyne

Marrit 👐 Communicatie coach

💛
rating-stars

"Samen met De Dolfijn heb ik het communicatieplan opgezet voor hun zwemvereniging met als doel om meer vrijwilligers te activeren binnen de vereniging. Het afgelopen half jaar hebben we bijna iedere week een check-in gehad en uiteindelijk nog twee sessies met het Bestuur en de ambassadeurs binnen de vereniging, waarin we samen activatie ideeën hebben bedacht en een aantal ervan zelfs al tot uitvoering hebben gebracht. Het was een fijne samenwerking en de betrokkenheid spatte ervan af! Ik ben trots dat ik hieraan heb kunnen bijdragen!"

Marrit

Ena 👐 Huisstijl ontwerp & logo aanpassing

e798c27d-3935-45a8-9e24-e03c09a34f2a
💛
rating-stars

"Heerlijke mensen om mee te werken! Altijd op tijd feedback geven en openstaan ​​voor nieuwe ideeën!"

Ena

Ciska 👐 Handtekening in Google Workspace

a074583c-eb9b-4978-95fe-a1116d8c0990
💛
rating-stars

"De communicatie verliep vlot en soepel. Leuke opdracht waar ik mijn creativiteit in kwijt kon en De Dolfijn verder kon helpen met professionalisering van de vereniging."

Ciska

Joey 👐 Adverteren in Google met Google Grants

9a6559be-a210-4ff9-bf67-c7b1c0505036
💛
rating-stars

"Heel fijn om samen te werken met Gabrielle! Ik gun elke organisatie iemand die zo enthousiast en vol vertrouwen is. Hopelijk groeit het aantal kinderen dat zwemles bij jullie krijg snel!"

Joey

Thomas 👐 Fotoshoot voor nieuwe banner

40c9e6ac-7b93-4ff2-978b-b40640d1cfcc
💛
rating-stars

"Wat een droomteam! Van alle ruimte hebben om te sparren tot een waanzinnig eindresultaat! Gabrielle, Tom en iedereen van De Dolfijn die hielp, hartelijk dank voor de ontzettend leuke samenwerking!"

Thomas