beaa55a9-036f-45cd-8f77-daf9bda607cc (1)

Communicatie coach

Organisatie in het kort

De Dolfijn

We blinken uit in iedere zwemsport, op ieder niveau en dat doen we samen al 115 jaar.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coachingsuren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur van het project kan korter of langer zijn, afhankelijk van wat jullie onderling afspreken. Zo past dit ook bij jouw agenda. De organisatie weet dat veel professionals projecten naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Help ons op weg, door je creatieve geest en communicatie gevoel!

Jack  Vork

Jack Vork

De Dolfijn

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Onze vrijwilligersorganisatie moet op de hoogte worden gebracht van de werkzaamheden die er liggen en die we gezamenlijk willen oppakken. Maar in deze tijd is iedereen al druk en willen we op basis van onze (hi)storie, mensen deelgenoot maken waar we naar op zoek zijn. Er is een "vijver" van wel 600+ vrijwilligers, allemaal met een expertise. Belangrijk te delen is dat we niet veel tijd willen vragen, maar juist in projectvorm tijdelijk hun kennis en kunde willen inzetten. Daarvoor zijn we op zoek naar de juiste invalshoek en aanpak.

Dit willen we met jouw hulp bereiken

  • We hebben een communicatie plan voor ons doel > vrijwilliger activeren en leden inzicht geven in wie we zijn. Om dat op basis van een "story" te brengen willen we sparren, inzichten krijgen, en finetunen tot het eindresultaat.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een designer met ervaring in het creatieve vakgebied, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde design en/of creatieve gerelateerde thema's.

Dit hebben we nodig

  • Begeleidende ondersteuning met een specifiek project dat ik ga beginnen.
  • Helpen te verbreden d.m.v. inspiratie, best practices en/of trends.
  • Sparringpartner voor frisse invalshoeken op inhoudelijke kwesties.

Zo houden we straks contact

  • Advies/vragen stellen per telefoon.

Ons huidige kennisniveau

Ik heb 5 jaar ervaring en enige basiskennis van dit vakgebied. jaren ervaring

We willen sparren over de boodschap die we willen zenden naar onze leden. Inhoud is ons duidelijk, het gaat om de manier waarop en de creatieve denkrichting.

Help onze huidige vrijwilligers, die dagelijks en al jaren belangeloos de club draaien, de toekomst in te gaan en de vereniging De Dolfijn, verder uit te bouwen.

De Dolfijn
De Dolfijn

De missie van De Dolfijn.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

De Dolfijn is een Amsterdamse zwemvereniging met verschillende disciplines: leszwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, schoonspringen en triathlon. Gezamenlijk zorgen we voor een sport veilige en gezellige omgeving met goede voorzieningen en professionele trainingen, waarin al onze leden met plezier het beste uit zichzelf kunnen halen zowel in de top- als de breedtesport. Als lid van De Dolfijn dragen we allemaal een steentje bij; de vereniging dat zijn wij! We zijn trots op onze historie, ambitie, prestaties en vrijwilligers organisatie. Ons clubhuis is het middelpunt vanwaaruit alles vertrekt.

Lees meer

Professionals over De Dolfijn

Erleyne 👐 Copywriting webteksten

478b92f1-a1f8-4138-a757-52afd9cbaa68
💛
rating-stars

"De Dolfijn heeft een duidelijke ambitie om te professionaliseren. Inspirerend om aan mee te werken. Het team is ook enthousiast en staat open om samen naar de beste oplossing te zoeken."

Erleyne

Marrit 👐 Communicatie coach

💛
rating-stars

"Samen met De Dolfijn heb ik het communicatieplan opgezet voor hun zwemvereniging met als doel om meer vrijwilligers te activeren binnen de vereniging. Het afgelopen half jaar hebben we bijna iedere week een check-in gehad en uiteindelijk nog twee sessies met het Bestuur en de ambassadeurs binnen de vereniging, waarin we samen activatie ideeën hebben bedacht en een aantal ervan zelfs al tot uitvoering hebben gebracht. Het was een fijne samenwerking en de betrokkenheid spatte ervan af! Ik ben trots dat ik hieraan heb kunnen bijdragen!"

Marrit

Ena 👐 Huisstijl ontwerp & logo aanpassing

e798c27d-3935-45a8-9e24-e03c09a34f2a
💛
rating-stars

"Heerlijke mensen om mee te werken! Altijd op tijd feedback geven en openstaan ​​voor nieuwe ideeën!"

Ena

Ciska 👐 Handtekening in Google Workspace

a074583c-eb9b-4978-95fe-a1116d8c0990
💛
rating-stars

"De communicatie verliep vlot en soepel. Leuke opdracht waar ik mijn creativiteit in kwijt kon en De Dolfijn verder kon helpen met professionalisering van de vereniging."

Ciska

Joey 👐 Adverteren in Google met Google Grants

9a6559be-a210-4ff9-bf67-c7b1c0505036
💛
rating-stars

"Heel fijn om samen te werken met Gabrielle! Ik gun elke organisatie iemand die zo enthousiast en vol vertrouwen is. Hopelijk groeit het aantal kinderen dat zwemles bij jullie krijg snel!"

Joey

Thomas 👐 Fotoshoot voor nieuwe banner

40c9e6ac-7b93-4ff2-978b-b40640d1cfcc
💛
rating-stars

"Wat een droomteam! Van alle ruimte hebben om te sparren tot een waanzinnig eindresultaat! Gabrielle, Tom en iedereen van De Dolfijn die hielp, hartelijk dank voor de ontzettend leuke samenwerking!"

Thomas