Drew Gilliam Trawb Spotu Unsplash

Communicatie campagne

Organisatie in het kort

De Dolfijn

We blinken uit in iedere zwemsport, op ieder niveau en dat doen we samen al 115 jaar.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

Vanaf de start: 15 tot 30 uur, binnen 4 - 6 weken.

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Help ons met een communicatie campagne die nieuwe vrijwilligers activeert zich in te zetten! Zorg ervoor dat meer kinderen in Amsterdam West bij onze vereniging uit 1906 kunnen blijven sporten.

Jack  Vork

Jack Vork

De Dolfijn

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We zijn als vereniging druk met alle zaken die er voor zorgen dat we kinderen/leden kunnen laten sporten. We vergeten echter mensen te laten weten waar we zo druk mee zijn en dat we, als vrijwilligersorganisatie, juist meer mensen nodig hebben. We willen graag meer transparantie over het vrijwilligerswerk en laten zien dat we echt superleuke zaken hebben liggen die nog gedaan moeten worden. De professional die we zoeken begrijpt dat en weet de snaar te raken die de nieuwe potentiële vrijwilligers in actie zet.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een communicatie campagne concept dat past bij onze beschikbare middelen, merk en budget.
  • Een concept document dat het campagne concept bevat (boodschap, verhaal, tagline en middelen inzet, rationale, concept mock-ups etc).
  • Het concept uitgewerkt in mock-up designs in lijn met onze huisstijl.
  • Tijdspad voor de verschillinde uitingen

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een communicatie/campagne specialist, die een campagne communicatie concept kan bedenken en deze tot visuele mock-ups kan uitwerken in een concept document.

Dit hebben we al in huis

  • Doel van de campagne
  • Huisstijl document (logo, kleuren en lettertypes)
  • Budgettering
  • Doelgroepomschrijving voor de campagne.

De Dolfijn
De Dolfijn

De missie van De Dolfijn.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

De Dolfijn is een Amsterdamse zwemvereniging met verschillende disciplines: leszwemmen, wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, schoonspringen en triathlon. Gezamenlijk zorgen we voor een sport veilige en gezellige omgeving met goede voorzieningen en professionele trainingen, waarin al onze leden met plezier het beste uit zichzelf kunnen halen zowel in de top- als de breedtesport. Als lid van De Dolfijn dragen we allemaal een steentje bij; de vereniging dat zijn wij! We zijn trots op onze historie, ambitie, prestaties en vrijwilligers organisatie. Ons clubhuis is het middelpunt vanwaaruit alles vertrekt.

Lees meer

Professionals over De Dolfijn

Erleyne 👐 Copywriting webteksten

478b92f1-a1f8-4138-a757-52afd9cbaa68
💛
rating-stars

"De Dolfijn heeft een duidelijke ambitie om te professionaliseren. Inspirerend om aan mee te werken. Het team is ook enthousiast en staat open om samen naar de beste oplossing te zoeken."

Erleyne

Marrit 👐 Communicatie coach

💛
rating-stars

"Samen met De Dolfijn heb ik het communicatieplan opgezet voor hun zwemvereniging met als doel om meer vrijwilligers te activeren binnen de vereniging. Het afgelopen half jaar hebben we bijna iedere week een check-in gehad en uiteindelijk nog twee sessies met het Bestuur en de ambassadeurs binnen de vereniging, waarin we samen activatie ideeën hebben bedacht en een aantal ervan zelfs al tot uitvoering hebben gebracht. Het was een fijne samenwerking en de betrokkenheid spatte ervan af! Ik ben trots dat ik hieraan heb kunnen bijdragen!"

Marrit

Ena 👐 Huisstijl ontwerp & logo aanpassing

e798c27d-3935-45a8-9e24-e03c09a34f2a
💛
rating-stars

"Heerlijke mensen om mee te werken! Altijd op tijd feedback geven en openstaan ​​voor nieuwe ideeën!"

Ena

Ciska 👐 Handtekening in Google Workspace

a074583c-eb9b-4978-95fe-a1116d8c0990
💛
rating-stars

"De communicatie verliep vlot en soepel. Leuke opdracht waar ik mijn creativiteit in kwijt kon en De Dolfijn verder kon helpen met professionalisering van de vereniging."

Ciska

Joey 👐 Adverteren in Google met Google Grants

9a6559be-a210-4ff9-bf67-c7b1c0505036
💛
rating-stars

"Heel fijn om samen te werken met Gabrielle! Ik gun elke organisatie iemand die zo enthousiast en vol vertrouwen is. Hopelijk groeit het aantal kinderen dat zwemles bij jullie krijg snel!"

Joey

Thomas 👐 Fotoshoot voor nieuwe banner

40c9e6ac-7b93-4ff2-978b-b40640d1cfcc
💛
rating-stars

"Wat een droomteam! Van alle ruimte hebben om te sparren tot een waanzinnig eindresultaat! Gabrielle, Tom en iedereen van De Dolfijn die hielp, hartelijk dank voor de ontzettend leuke samenwerking!"

Thomas