43c3bd62-ed4c-444a-a3ce-647f81daf0d6

Website content werkzaamheden

Organisatie in het kort

Cycling 4 Climate

Wij zetten ons in voor het vergroten van bewustwording rond de klimaatcrisis. Dit doen wij door het organiseren van fietsevenementen die bijdragen aan een betere wereld. Door het stellen van een klimaatbelofte maken deelnemers direct impact en dragen zij bij aan een duurzamere toekomst. Maar daar stopt het niet bij. Wij werven ook fondsen voor duurzame projecten, waardoor wij een bredere bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet. Doe mee met Cycling 4 Climate en ontdek hoe jij het verschil kan maken voor het klimaat!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Sport en recreatie
💛 Educatie

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Dankzij jouw inzet kan onze website onze expansie faciliteren, meer fietsliefhebbers mobiliseren en een grotere klimaatimpact realiseren.

Samuel Beltman

Samuel Beltman

Cycling 4 Climate

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Onze fietsevents motiveren mensen op een plezierige wijze om actief bij te dragen aan klimaatbescherming, terwijl we ook fondsen werven voor klimaatinitiatieven. Met het toenemen van onze evenementen, wordt het essentieel om onze website actueel te houden: van het introduceren van nieuwe tochten tot het bijwerken van onze kalender en het opnemen van sponsors' logo's. Jouw ondersteuning zorgt ervoor dat onze website altijd actueel is, cruciaal voor de ontwikkeling van onze stichting en het vergroten van onze impact.

Hier zijn we naar op zoek

  • Teksten (her)schrijven die resoneren met onze missie en identiteit.
  • Onze website voorzien van een content update: nieuwe visuals, SEO-teksten aanpassen of toevoegen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een content creator of copywriter met ervaring in contentbeheer en CMS (WordPress, Joomla!, Drupal). Iemand die onze websitepagina’s kan verrijken met relevante en aansprekende content.

💪 CMS werkzaamheden
📲 Webdesign

Dit hebben we al in huis

  • Duidelijke doelen voor de webpagina’s.
  • Toegang tot ons huidige website en CMS.
  • Inzicht in onze doelgroep.
  • Direct inzetbare content, inclusief beelden en informatie over onze evenementen.

Cycling 4 Climate
Cycling 4 Climate

De missie van Cycling 4 Climate.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Onze missie is duurzaamheid leuk maken met fietsevenementen, bewustwording rond de klimaatcrisis vergroten én laten zien hoe we impact kunnen maken. We kunnen niet langer wachten met aandacht vragen voor de stijging van de zeespiegel en de gevolgen daarvan, voor onder meer de hele Randstad en zo’n 9 miljoen Nederlanders. Vorige eeuw steeg de zeespiegel al met 20 centimeter. Deze eeuw dreigt daar nog eens tot 80 centimeter bij te komen. Dat moeten we koste wat kost voorkomen. Op maandag 19 juni 2023 fietsen we daarom met meer dan 1.000 duurzame fietsers bijna 400 kilometer. Een tocht langs de kustlijn die in Nederland ontstaat als de zeespiegel te ver doorstijgt. Een kustlijn die wat Cycling 4 Climate betreft nooit werkelijkheid mag worden.

Lees meer

Professionals over Cycling 4 Climate

Nelleke 👐 Duurzame Blogs schrijven

05394b8a-35d0-4832-9b84-f510d5c719be
💛
rating-stars

"Wat een mooie, bevlogen club mensen is de groep achter de Climate Classic en Cycling 4 Climate!"

Nelleke