e89e75c1-3f26-4912-a1b6-b96d412e308c

Gezocht: Webbeheerder

Organisatie in het kort

Cycling 4 Climate

Wij zetten ons in voor het vergroten van bewustwording rond de klimaatcrisis. Dit doen wij door het organiseren van fietsevenementen die bijdragen aan een betere wereld. Door het stellen van een klimaatbelofte maken deelnemers direct impact en dragen zij bij aan een duurzamere toekomst. Maar daar stopt het niet bij. Wij werven ook fondsen voor duurzame projecten, waardoor wij een bredere bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet. Doe mee met Cycling 4 Climate en ontdek hoe jij het verschil kan maken voor het klimaat!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Sport en recreatie
💛 Educatie

Project details

⏱️

24-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 18-20 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Help onze webhosting te professionaliseren, zodat we als stichting kunnen groeien en nog meer impact kunnen maken voor het klimaat!

Samuel Beltman

Samuel Beltman

Cycling 4 Climate

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We breiden uit met steeds meer evenementen, in binnen en buitenland. Deze hebben allemaal goede hosting nodig en moeten soepel blijven draaien. Ook groeit ons team steeds verder uit, met meer e-mailadressen die nu nog bij verschillende e-mail providers draaien. Dat willen we graag centraliseren. Hiernaast willen we graag met onze 6 websites overstappen naar een nieuwe hosting provider, die gratis hosting voor stichtingen bieden. Hier kunnen we goed hulp bij gebruiken. Als bestuur hebben we niet meer de capaciteit deze zaken allemaal goed up-to-date te houden.

Hier zijn we naar op zoek

  • Ondersteuning bij web- en emailhosting, voor een periode van min. 6 maanden, voor 4 uur per maand.
  • Ondersteuning bij het beheer van onze e-mailhosting, denk aan: beveiliging, spamfilters, technische ondersteuning, etc.
  • Het technische beheer van onze webhosting, denk aan: regelmatige updates, oplossen van technische problemen, Plugins, laadsnelheid, beveiliging, etc.
  • Hulp bij het overzetten van onze hosting naar een andere server.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een technische webdeveloper die ons kan ondersteunen bij het beheer van onze web- en emailhosting, voor een periode van ong. 6 maanden. Benodigd: ervaring met webbeheer

🔧 Web Development
💻 Wordpress Websites

Dit hebben we al in huis

  • 6 websites
  • +/- 30 e-mail gebruikers
  • Website hosting via Siteground
  • E-mail hosting via Vimexx en 1 domein nog via Greenhost
  • Wordfence security plugin met 2fa en alternatieve inlog url
  • Diverse caching opties actief

Cycling 4 Climate
Cycling 4 Climate

De missie van Cycling 4 Climate.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Onze missie is duurzaamheid leuk maken met fietsevenementen, bewustwording rond de klimaatcrisis vergroten én laten zien hoe we impact kunnen maken. We kunnen niet langer wachten met aandacht vragen voor de stijging van de zeespiegel en de gevolgen daarvan, voor onder meer de hele Randstad en zo’n 9 miljoen Nederlanders. Vorige eeuw steeg de zeespiegel al met 20 centimeter. Deze eeuw dreigt daar nog eens tot 80 centimeter bij te komen. Dat moeten we koste wat kost voorkomen. Op maandag 19 juni 2023 fietsen we daarom met meer dan 1.000 duurzame fietsers bijna 400 kilometer. Een tocht langs de kustlijn die in Nederland ontstaat als de zeespiegel te ver doorstijgt. Een kustlijn die wat Cycling 4 Climate betreft nooit werkelijkheid mag worden.

Lees meer