7163ae50-5271-476d-aa6b-aff790081c45 (1)

Artiesten interviewen voor blogs

Organisatie in het kort

CultuurWerkt!

CultuurWerkt! is hét cultureel lidmaatschap voor werkend Nederland. Wij versterken organisaties met creativiteit en nieuwe energie en daardoor wordt de cultuursector gesteund! Samen zorgen we zo voor een creatieve en inspirerende wereld.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Welzijn

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Jij verrast onze (potentiële) leden met jouw sprankelende interviews en blogs waardoor we nog meer bedrijven kunnen verbinden aan de culturele sector!

Esmé van der Neut

Esmé van der Neut

CultuurWerkt!

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

De theaterdeuren en musea zijn helaas al een tijdje gesloten. Wij willen daarom onze leden, bestaande en toekomstige klanten een positieve en culturele boost geven met de campagne 'Stip op de Horizon'. Dit doen we doormiddel van sprankelende interviews met bekende artiesten, leden en klanten. Het doel is om zichtbaar blijven en meer traffic naar onze website te genereren.

Hier zijn we naar op zoek

  • Interviews houden met bekende artiesten, leden en klanten.
  • Uitgewerkt in minimaal 6 korte, creatieve en sprankelende blogs voor onze website, goed geschreven en aansprekend voor onze doelgroepen.
  • Wij staan open voor jouw ideeën en advies!

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die aansprekende en goed geschreven blogs (d.m.v interviews) kan schrijven voor onze website. Pre: kennis van SEO, enige ervaring met interviews afnemen en affiniteit met onze missie.

  • Je hebt een vlotte pen om inspirerende content te schrijven.
  • Kennis van SEO om onze boodschap effectiever te verspreiden.
✍️ Copywriting
🔎 SEO

Dit hebben we al in huis

  • Onze huidige website.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Het contact met de artiesten, leden en klanten.
  • Interviewvragen.
  • Doelgroepomschrijving.

CultuurWerkt!
CultuurWerkt!

De missie van CultuurWerkt!.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

CultuurWerkt! is marktleider in het verbinden van het bedrijfsleven met de culturele sector. Wij maken bezoek aan een concertzaal, museum of theater voor werknemers aantrekkelijk met exclusieve aanbiedingen. Zo versterken we werkend Nederland met creativiteit, ontspanning en nieuwe energie. Daarnaast werkt het ook de andere kant op. Doordat bedrijven lid worden, steunen zij de culturele sector en cultuurmakers in heel Nederland. Samen zorgen we zo voor een creatieve en inspirerende wereld. Win-win.

Lees meer

Professionals over CultuurWerkt!

Romy 👐 Artiesten interviewen voor blogs

de72bc83-9178-419f-98d2-7a8844da1903
💛
rating-stars

"Een erg leuke opdracht mogen uitvoeren waarbij ik verschillende artiesten heb geïnterviewd. Erg leuk en inspirerend!"

Romy

Tessa 👐 Magazine Design ondersteuning

97ea2a05-a08d-4e05-afc8-045ad53e12aa
💛
rating-stars

"Het was écht samenwerken met CultuurWerkt! (met name met Niels). Er was een duidelijk doel en hulpvraag, een duidelijke planning en fijne communicatie. Het contact was laagdrempelig, ik werd serieus genomen en vrij gelaten in bepaalde creatieve processen. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden. Ik zou zeker nog een keer vrijwilligerswerk willen doen op deze manier. "

Tessa