4f6d68ae-287c-44df-a252-b02c491539be

Fotoshoot op locatie

Organisatie in het kort

CRE8

CRE8 is een bijzonder maakbedrijf midden in Amsterdam, waar kwetsbare jongeren nieuwe skills leren en werken aan hun toekomst.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Innovatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

apostrophe-beginning

Help ons om de wereld te laten zien wat onze Makers bij ons leren en wat een mooie dingen zij maken.

Maria Nguyen

Maria Nguyen

CRE8

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij willen laten zien hoe je op een andere, sociale en duurzame, manier mooie producten kan maken. Mooi beeldmateriaal is voor ons heel belangrijk om aan de wereld te laten zien wat we doen en hoe we het doen. Het zou daarom heel fijn zijn als jij met jouw foto kunsten onze organisatie goed in beeld kan brengen!

Hier zijn we naar op zoek

  • Fotoshoot van sfeerbeelden van onze makers, onze werkplaats en ons productieproces, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en nieuwsbrieven.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen.

  • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
  • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
  • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen. CRE8 is vlakbij Amsterdam Centraal.

CRE8
CRE8

De missie van CRE8 .

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

CRE8 is een bijzonder maakbedrijf met een maatschappelijke missie. In onze werkplaats ontwerpen en maken wij alles zelf. Dit doen we met oog voor de wereld om ons heen. Onze Makers zijn kwetsbare jongeren die bij ons een leer-werk traject volgen. Onder begeleiding leren zij praktische skills en werken zij aan hun persoonlijke ontwikkeling. Met als doel: doorstromen naar een opleiding of baan.

Lees meer

Professionals over CRE8

Charis 👐 Creatief campagne concept

16b25661-68ff-43ae-b136-94ed1350b483
💛
rating-stars

"De calls met Maria waren fijn en het was leuk om de gelegenheid te krijgen eens iets voor een geheel andere branche te betekenen. Later duurde het echter wat langer voordat ik terugkoppeling kreeg, waardoor ik er ook pas weer later mee verder kon dan ik had gepland, dus dat maakte het project wat slepend. En dat ik tot nu toe geen feedback heb gekregen op het aangeleverde werk vind ik jammer. Waarschijnlijk is er een goede reden dat Maria nog geen tijd heeft gehad om te reageren, maar ik zou graag het gevoel hebben dat het helemaal (naar tevredenheid) is afgerond. "

Charis

Mark 👐 SEO Audit

14b66070-9180-467a-9222-9badffd288fb
💛
rating-stars

"CRE8 is een mooie organisatie, die mensen in een leer-werktraject te werk stelt en zingeving geeft. Daar waar de maatschappij cq de politiek deze groep nogal eens vergeet."

Mark

Thomas 👐 Fotoshoot op locatie

40c9e6ac-7b93-4ff2-978b-b40640d1cfcc
💛
rating-stars

"CRE8 is een fijn, vriendelijk en toegankelijke organisatie. Nadat hun wensen besproken waren werd ik volledig vrij gelaten in de aanpak."

Thomas