a39b752e-7e1d-402e-86c1-c460283d4b4c
🌱 Ik wil helpen

Social Media posts

Project details

💒 Cliëntenbelang Amsterdam

🛠️ Social Media

⏱️ 16-32 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

💻 Enkel vanuit huis

Organisatie in het kort

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers.

  • Diversiteit en inclusiviteit

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die goed geschreven en aansprekende Social Media posts voor ons kan creëren, plaatsen en beheren. Benodigd: ervaring met het beheren van Social Media accounts voor organisaties.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

🌱 Ik wil helpen
Met jouw daverende social media posts kunnen we onze campagne een succes maken voor meer bekendheid, wat betekent dat we nog meer kwetsbare Amsterdammers kunnen helpen!
Geschreven door Jantine de Boer van Cliëntenbelang Amsterdam

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij gaan in het najaar weer online campagne voeren om onze naamsbekendheid te vergroten en te zorgen dat meer mensen ons weten te vinden. Dat doen we oa door op sociale media te posten en adverteren. De creatieve uitingen liggen er maar we hebben hulp nodig bij een plan en kalender en het meedenken over aansprekende posts voor Facebook en Instagram. Een frisse blik van buitenaf is toch wel fijn!

Wat hebben we nodig?

  • Een plan/contentkalender, waarmee we onze posts (tekst en beschikbare foto’s) voor deze periode vooruit kunnen plannen.
  • Het bedenken en uitwerken van goed geschreven en aansprekende posts voor ons meest gebruikte Social Media kanaal.

Wat hebben we al?

  • Onze Social Media accounts.
  • Een Social Media strategie.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Contentplan 2021.
Jantine de Boer
Jantine de Boer
Cliëntenbelang Amsterdam
Jacob Bontiusplaats 9 9
1018 LL Amsterdam
Cliëntenbelang Amsterdam
Jantine de Boer
Jantine de Boer

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers.

Want we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Amsterdam. Dat iedereen meetelt en mensen elkaar beoordelen op hun kracht en kwaliteiten. We staan voor een Amsterdam waar mensen, ieder op zijn eigen manier, een plek in de samenleving vindt.


Professionals over Cliëntenbelang Amsterdam

Janna 👐 Call: Social Media specialist

Janna
Het was fijn samenwerken met Cliëntenbelang Amsterdam en Jantine, omdat ze goed aangaven waar behoefte aan was en waar ik even op kon helpen. Ik hoop dat ik ze naar wens heb kunnen helpen :-)