Clientenbelang

Storytelling advies voor campagne

Organisatie in het kort

Cliëntenbelang Amsterdam

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw krachtige communicatie advies kunnen we onze campagne een succes maken, waardoor we nog meer kwetsbare Amsterdammers kunnen helpen!

Jantine de Boer

Jantine de Boer

Cliëntenbelang Amsterdam

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij zijn er voor kwetsbare Amsterdammers maar nog te weinig mensen weten van ons bestaan en daar gaan we verandering in brengen. In het eerste kwartaal van 2022 lanceren we namelijk een toffe campagne om onze naamsbekendheid te vergroten. Daar moet wel wat aan gesleuteld worden, we willen bekijken hoe we het beste storytelling kunnen inzetten en hoe we onze doelgroep juist weten te bereiken. Jouw kennis is daarbij onmisbaar!

Hier zijn we naar op zoek

  • 1 tot 3 één-uur strategiesessies over ons campagneplan waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: communicatiedoelstellingen, storytelling, boodschap en doelgroepen (persona's).
  • Meedenken over hoe interne organisatie beter te betrekken.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ervaren communicatie specialist of adviseur, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie
🗞 PR

Dit hebben we al in huis

  • Een personeelslid die verantwoordelijk is voor het project.
  • Een idee van de boodschap die we graag willen overbrengen.
  • Huidige missie, visie, waarden en communicatie uitingen.
  • Een idee van de doelgroepen die we willen bereiken.

Cliëntenbelang Amsterdam
Cliëntenbelang Amsterdam

De missie van Cliëntenbelang Amsterdam.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers. Want we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Amsterdam. Dat iedereen meetelt en mensen elkaar beoordelen op hun kracht en kwaliteiten. We staan voor een Amsterdam waar mensen, ieder op zijn eigen manier, een plek in de samenleving vindt.


Lees meer

Professionals over Cliëntenbelang Amsterdam

Janna 👐 Call: Social Media specialist

07f6030c-e352-4395-94b3-41dfdc6f44f4
💛
rating-stars

"Het was fijn samenwerken met Cliëntenbelang Amsterdam en Jantine, omdat ze goed aangaven waar behoefte aan was en waar ik even op kon helpen. Ik hoop dat ik ze naar wens heb kunnen helpen :-)"

Janna