03571d47-d343-425e-821c-a00f9fa91bf1

Call: Social Media specialist

Organisatie in het kort

Cliëntenbelang Amsterdam

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

🚀

We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak in.

Projectomschrijving

De vraag

We hebben een contentplan en -kalender opgesteld en zoeken nu naar jouw kritische blik om te weten of we de juiste beslissingen maken. Kunnen wij een uurtje sparren om de juiste keuzes te maken m.b.t de content?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🌎 Social Media

Extra achtergrondinformatie

We voeren twee keer per jaar een mini online campagne, waarbij we betaalde posts uitzetten op FB en Instagram. Tussendoor plaatsen we ook ongeveer 2 keer per week. Naast eerder genoemde kanalen hebben we Twitter, Linkedin en Youtube kanalen. Ik zou met name Instagram en Linkedin nog wel willen optimaliseren.

Cliëntenbelang Amsterdam
Cliëntenbelang Amsterdam

De missie van Cliëntenbelang Amsterdam.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers. Want we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Amsterdam. Dat iedereen meetelt en mensen elkaar beoordelen op hun kracht en kwaliteiten. We staan voor een Amsterdam waar mensen, ieder op zijn eigen manier, een plek in de samenleving vindt.


Lees meer

Professionals over Cliëntenbelang Amsterdam

Janna 👐 Call: Social Media specialist

07f6030c-e352-4395-94b3-41dfdc6f44f4
💛
rating-stars

"Het was fijn samenwerken met Cliëntenbelang Amsterdam en Jantine, omdat ze goed aangaven waar behoefte aan was en waar ik even op kon helpen. Ik hoop dat ik ze naar wens heb kunnen helpen :-)"

Janna