162627855 2237808119685722 4811188731621924421 N

Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

Civinc

Civinc doorbreekt verdeeldheid. Met onze app bieden we een innovatieve en veilige manier van onderwijs en versterken we wederzijdsbegrip van gebruikers. Daarnaast biedt de anonieme data unieke inzichten in gedrag, sentiment en taalgebruik.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Innovatie

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-7 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Wil jij met jouw digital design skills bijdragen aan innovatie in het onderwijs, én aan het vergroten van wederzijds begrip tussen jongeren? Met jou willen we deze missie kleur geven; zo maken we echt impact.

Leon Horbach

Leon Horbach

Civinc

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Voor ons moet er deze zomer veel samenkomen. Onze zakelijke strategie, een herontwerp (UX/UI) van onze applicatie (samen met Kickoff Lab) en een huisstijl die alles samenbrengt! En daar hebben we jou voor nodig. We zoeken iemand met veel ervaring binnen digital design. Wij zijn blij met ons icon-logo, maar het font hierin mag wel anders. Bij een innovatieve oplossing in het onderwijs hoort een stijl die zowel studenten als docenten aanspreekt - en voor die uitdaging kunnen we wel wat hulp gebruiken!

Hier zijn we naar op zoek

  • Een vernieuwing van ons logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit.
  • Huisstijl document (met daarin elementen als logo, kleurgebruik, lettertypes, etc) voor intern gebruik en samenwerkingen met externe partijen.
  • Aansluitende huisstijl-materialen: visitekaartje, envelop, briefpapier en omslagfoto voor social media.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ervaren grafisch designer, met aantoonbare expertise binnen digital design, die een logo en huisstijl kan ontwerpen dat goed aansluit bij de missie, visie en waarden van onze organisatie. Benodigd: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen), en achtergrond in digital design.

  • Je bent creatieve geest met de nodige kennis van design.
  • Jij snapt branding en wordt enthousiast om een cruciale rol te spelen in het versterken van ons merk.
  • Het tonen van een portfolio met vergelijkbare projecten, zoals logo's en huisstijlen, is een grote plus.
🎨 Grafisch Design
🎨 Logo & Huisstijl

Dit hebben we al in huis

  • Missie en visie.
  • Oude huisstijl (logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.
  • Je zal gaan samenwerken met het ontwerpbureau, Kickoff Lab, en tijdig worden meegenomen in dit ontwerpproces. Op deze manier kan de visuele stijl mooi samenkomen met de UX/UI van de applicatie.

Civinc
Civinc

De missie van Civinc.

📚Educatie
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

De samenleving raakt steeds meer verdeeld in verschillende bubbels. De missie van Civinc is om dit te doorbreken. Innovatief en passend onderwijs is daarom belangrijker dan ooit om studenten te leren omgaan met verschillende zienswijzen. Dit doen wij met onze schaalbare chat-applicatie voor andersdenkenden, waar zij in veilige 'speeddates' praten, terwijl de anonieme data rijke inzichten verschaft.

Lees meer