Sparringspartner content strategie

Organisatie in het kort

Christian Refugee Relief

De vluchtelingenproblematiek lijkt te groot en ingewikkeld om opgelost te worden. Overheden en politieke partijen verzanden regelmatig in het politieke steekspel. “Maar wat kunnen we wel voor ze doen?” Op deze vraag geeft Stichting Christian Refugee Relief praktische antwoorden. Door niet te kijken naar de problematiek of het systeem, maar naar de mens die er de dupe van is.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

📍

Op locatie en/of vanuit huis

Projectomschrijving

Hier zijn we naar op zoek

  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: content, communicatiedoelstellingen, doelgroepen en strategie.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer van onze strategie.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of content specialist, die als facilitator of sparringspartner kan helpen bepaalde (strategische) content thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met content, communicatiedoelstellingen, doelgroepen en strategie.

Christian Refugee Relief
Christian Refugee Relief

De missie van Christian Refugee Relief.

🕊Mensenrechten
🌳 Impact scale-up fase
📍Nieuw-Lekkerland

Met onze hulptransporten, vrijwilligers en projecten bieden we praktische hulp aan vluchtelingen op de Griekse eilanden en het Griekse vasteland. Door helpende handen in de opvangkampen, het opzetten en verzorgen van zorgvuldig samengestelde hulptransporten en ondersteunen van projecten in financiële en praktische zin, die de leefomstandigheden van de vluchtelingen humaner maken.

Lees meer

Professionals over Christian Refugee Relief

Stephanie 👐 Social Media posts ontwerpen

d23e270e-7335-4c98-9dac-5d4e4f587872
💛
rating-stars

"Het was een goede samenwerking met Theresa. Ze was erg snel in de communicatie en we hebben daarom ook erg snel iets moois kunnen neerzetten. Het is heel leuk om te zien dat wat ik heb gemaakt nu ook wekelijks voorbij komt. "

Stephanie