Fotograaf - Vrijwilliger (Tijdelijk)
Refugee Relief

Fotoshoot van hulptransport

Project details

💒 Christian Refugee Relief

🛠️ Foto

⏱️ 8-16 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

💻 Enkel op locatie

Organisatie in het kort

De vluchtelingenproblematiek lijkt te groot en ingewikkeld om opgelost te worden. Overheden en politieke partijen verzanden regelmatig in het politieke steekspel. “Maar wat kunnen we wel voor ze doen?” Op deze vraag geeft Stichting Christian Refugee Relief praktische antwoorden. Door niet te kijken naar de problematiek of het systeem, maar naar de mens die er de dupe van is.

  • Mensenrechten
  • Ontwikkelingshulp

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van de activiteiten en processen van de organisatie. Benodigd: eigen apparatuur.

Start: Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

Jij kan helpen te laten zien wat wij doen, hoe we het doen en waarom we het doen. Zo ziet onze achterban wat er gebeurt met hun donatie!
Theresa Nieuwenhuis
Geschreven door Theresa Nieuwenhuis van Christian Refugee Relief

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij willen graag het proces van een hulptransport, van sorteren, voorbereiden en het inladen zelf aan onze achterban laten zien. Zo kunnen zij de echte impact van hun donatie zien en weten zij waar wij dag in dag uit mee bezig zijn, om vluchtelingen op de Griekse eilanden te helpen.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van het hulptransport proces, dat we kunnen gebruiken voor oa. de website, social media en/of print-uitingen.

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: onze loods in Veenweideweg 19c in Nieuwlekkerland.
  • Wensen qua beeldmateriaal.

  • Je kunt mij ook alvast een vraagstellen met de knop hieronder!
Christian Refugee Relief
Christian Refugee Relief

De missie van Christian Refugee Relief.

🕊Mensenrechten
🌳 Impact scale-up fase
📍Nieuw-Lekkerland

Met onze hulptransporten, vrijwilligers en projecten bieden we praktische hulp aan vluchtelingen op de Griekse eilanden en het Griekse vasteland. Door helpende handen in de opvangkampen, het opzetten en verzorgen van zorgvuldig samengestelde hulptransporten en ondersteunen van projecten in financiële en praktische zin, die de leefomstandigheden van de vluchtelingen humaner maken.

Lees meer