888282d7-a325-4a89-a435-46a8dc80dbb8

Teksten marketing materials

Organisatie in het kort

Cash2Grow

Financiële en sociale weerbaarheid van mensen met een krappe beurs vergroten door deelname aan spaarkringen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Armoede

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met deze teksten kunnen wij ons communicatiemateriaal versterken zodat er nóg meer mensen kunnen profiteren van het lidmaatschap van een spaarkring.

Julie-Marthe Lehmann

Julie-Marthe Lehmann

Cash2Grow

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij hebben op dit moment diverse flyers waarvan de teksten aangescherpt moeten worden voor verschillende doelgroepen. Bijv. partnerorganisaties (sociaal domein), leden van spaarkringen (vaak niet heel talig), begeleiders van spaarkringen, jongeren (16-26 jaar), klanten (bijvoorbeeld werkgevers) en financiers. Het gaat om wervende en informerende teksten.

Hier zijn we naar op zoek

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze marketing materialen (zie hieronder), in lijn met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • Bestaand materiaal herzien: 4-pager voor partnerorganisaties (sociaal domein), 2-pager voor leden van spaarkringen (vaak niet heel talig), 2-pager voor begeleiders van spaarkringen, 2-pager voor jongeren (16-26 jaar),
  • Nieuw materiaal te ontwikkelen: 4-pager voor klanten (bijvoorbeeld werkgevers), 4-pager voor onderwijsinstellingen. Het gaat om wervende en informerende teksten waarvan we de basis informatie zelf aanleveren.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende content voor ons kan schrijven, waarmee onze impact zichtbaar(der) wordt.

  • Je hebt een vlotte schrijfstijl die complexe ideeën helder en boeiend kan overbrengen.
  • Je weet hoe je overtuigende teksten kan schrijven voor verschillende kanalen of doelgroepen.
✍️ Copywriting

Dit hebben we al in huis

  • Globale content richting(en).
  • Missie en visie.
  • Doelgroepomschrijving.

Cash2Grow
Cash2Grow

De missie van Cash2Grow.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍 Amsterdam

We streven naar spaarkringen als duurzame sociale netwerken, die zonder begeleiding van buitenaf blijven functioneren na een periode van training en coaching. We kiezen voor een collectieve aanpak omdat we vinden dat mensen elkaar kunnen steunen om weerbaarder te worden. We hanteren een flexibele methodologie i.v.m. diversiteit van de verschillende leden van spaarkringen.

Lees meer