34e41e77-f667-48c2-85c1-4e6fb578b82b

Redigeren van teksten

Organisatie in het kort

Cash2Grow

Financiële en sociale weerbaarheid van mensen met een krappe beurs vergroten door deelname aan spaarkringen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Armoede

Project details

⏱️

5-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise willen we onze website aansprekender maken zodat we de juiste partners aantrekken om nóg meer mensen te kunnen ondersteunen op de weg naar sociale en financiële weerbaarheid.

Julie-Marthe Lehmann

Julie-Marthe Lehmann

Cash2Grow

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Onze website is organisch gegroeid en is toe aan een grote onderhoudsbeurt waarbij iemand met een frisse blik door onze teksten gaat.

Hier zijn we naar op zoek

  • Het tegenlezen van onze tekst(en), max. 15 pagina's.
  • De verbeterde tekst (lettend op elementen als spel-, stijl- en grammaticafouten, typefouten, taalfouten en gebruik van leestekens).
  • Teksten op onze website herzien en inkorten.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: We weten hier een beetje van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een kritische copywriter die teksten kan controleren en verbeteren. Pre: een oog voor detail en een hekel aan foud gescheven zinnen ;).

  • Je hebt oog voor detail, geen foutje gaat aan jou voorbij!
  • Ervaring met het corrigeren en verbeteren van diverse soorten tekst.
✍️ Copywriting

Dit hebben we al in huis

  • De tekst(en) die we graag willen laten redigeren.

Waarom is dit project belangrijk?

Onze website is organisch gegroeid en is toe aan een grondige onderhoudsbeurt. We hebben behoefte aan een frisse blik om de teksten te verbeteren en onze boodschap nog krachtiger over te brengen. Door jouw expertise kunnen we de website aansprekender maken en zo de juiste partners aantrekken om nog meer mensen te ondersteunen op hun weg naar sociale en financiële weerbaarheid. Het redigeren van de teksten is daarom van essentieel belang voor het succes van onze missie.

Cash2Grow
Cash2Grow

De missie van Cash2Grow.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍 Amsterdam

We streven naar spaarkringen als duurzame sociale netwerken, die zonder begeleiding van buitenaf blijven functioneren na een periode van training en coaching. We kiezen voor een collectieve aanpak omdat we vinden dat mensen elkaar kunnen steunen om weerbaarder te worden. We hanteren een flexibele methodologie i.v.m. diversiteit van de verschillende leden van spaarkringen.

Lees meer