26e86d14-5afb-47a9-ade9-e88595861d12
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Call: 1 uur advies: Belastingspecialist

Organisatie in het kort

Cash2Grow

Financiële en sociale weerbaarheid van mensen met een krappe beurs vergroten door deelname aan spaarkringen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Armoede

Project details

🚀

We kunnen direct starten

Projectomschrijving

De vraag

Met de uitbreiding van onze dienstverlening tegen vergoeding, staan we voor nieuwe fiscale vraagstukken. We zoeken een belastingspecialist die ons kan adviseren over de mogelijkheden voor omzetbelastingvrijstelling en ons kan ondersteunen in de communicatie met de Belastingdienst.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

💴 Financiële administratie
Excel
👀 Budget & Forecasting

Extra achtergrondinformatie

Tot nu toe is zijn onze activiteiten vrijwel geheel gefinancierd vanuit fondsen en subsidiegevers. We zijn nu ook begonnen in opdracht tegen een vergoeding onze diensten aan te bieden. Hierdoor komt de vraag op of we omzetbelasting moeten gaan afdragen of daarvan vrijgesteld zijn of vrijgesteld kunnen worden. Overige details kunnen per email ter voorbereiding aangeleverd worden.

Fransien Wolters
Fransien Wolters Directeur
Cash2Grow
Cash2Grow

De missie van Cash2Grow.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍 Amsterdam

We streven naar spaarkringen als duurzame sociale netwerken, die zonder begeleiding van buitenaf blijven functioneren na een periode van training en coaching. We kiezen voor een collectieve aanpak omdat we vinden dat mensen elkaar kunnen steunen om weerbaarder te worden. We hanteren een flexibele methodologie i.v.m. diversiteit van de verschillende leden van spaarkringen.

Lees meer