Cancer Care Center-photo

Interim vrijwilliger: Office manager

Organisatie in het kort

Cancer Care Center

Wij ondersteunen (voormalig) kankerpatiënten met het verhogen van de kwaliteit van leven en het weer in handen nemen van de eigen regie.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

Min. 4-8 uur p/w

📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Wij ondersteunen mensen die geraakt zijn door kanker met samenhangende zorg. Jij bent het eerste gezicht voor hen die geraakt zijn door kanker. Dat is dankbaar werk!

Annemarie Beintema

Annemarie Beintema

Cancer Care Center

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Als vrijwilliger bij het Cancer Care Center ben je de ruggengraat van onze organisatie. Jij speelt een cruciale rol in het soepel laten verlopen van onze dagelijkse operatie, waardoor onze missie van samenhangende zorg voor kankerpatiënten mogelijk wordt. Door het behouden van overzicht en het effectief verdelen van taken, draag je direct bij aan het bieden van fysieke en psychosociale ondersteuning, voedingsadviezen, en hulp bij welzijn en ontspanning. Je bent niet alleen degene die ervoor zorgt dat de administratieve processen op rolletjes lopen, maar kan ook taken uitdelen aan andere vrijwilligers wat je zelf niet kan oppakken. Wil je ons ondersteunen?

Hier zijn we naar op zoek

 • Ondersteuning als office manager voor minimaal 1 dagdeel per week. Je taken zullen onder andere bestaan uit:
 • Gastvrouw/-heer zijn voor de cliënten die langskomen voor hun behandeling: Wegwijs maken, iets te drinken aanbieden en desgewenst ook een luisterend oor bieden.
 • Bieden van (facilitaire) ondersteuning zoals: opnemen van de telefoon, afhandelen van mails, bijhouden rooster van aanwezige zorgverleners, voorraadbeheer, ect.
 • Aanspreekpunt zijn voor de directeur, andere vrijwilligers en de aangesloten zorgverleners en oppakken van taken die hieruit voortvloeien.
 • Maken van contracten voor nieuwe zorgverleners en vrijwilligers.
 • Aanmelden van nieuwe vestigingen bij Google en Zorgkaart Nederland
 • Beheren van documenten zoals: verzorgen van overzichten (o.a. actielijsten, locaties, zorgverleners), vullen en bijhouden van het contractregister.
 • De exacte invulling is in overleg met jouw agenda.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Wij zoeken een betrouwbare, accurate en goed georganiseerde vrijwilliger, iemand die dit onbezoldigd wil doen. Overzicht heeft, communicatief en organisatorisch sterk is. Creatief is in het bedenken van oplossingen.

🔖 Uitzoeken en regelen

Dit hebben we al in huis

 • Cancer Care Center (CCC) ondersteunt kankerpatiënten weer vitaal te worden op fysiek, psychisch en maatschappelijk gebied.
 • CCC is een keten van zorgcentra waar multidisciplinaire zorg wordt geboden. CCC heeft zelf geen mensen in dienst maar verbindt de cliënt met een zorgvraag aan een, bij CCC aangesloten, professionele zorgverlener. Bij de organisatie CCC werken alleen vrijwilligers.
 • De hoofdvestiging is aan de Koenenkade in Amsterdam.

Cancer Care Center
Cancer Care Center

De missie van Cancer Care Center.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Cancer Care Center richt zich op iedereen die geraakt wordt door kanker. Wij verlenen allesomvattende en samenhangende eerstelijns zorg bestaande uit fysieke en psychosociale ondersteuning, voedingsadviezen en hulp bij welzijn en ontspanning. Wij helpen de kwaliteit van leven van cliënten te verhogen en stimuleren hen de regie weer in eigen handen te nemen.

Lees meer

Professionals over Cancer Care Center

Martijn 👐 Website design & Wordpress Thema inrichten

dfb0270f-1a4d-4756-a02d-32c90ea8025c
💛
rating-stars

"Een prettige communicatie en open houding voor ideeën"

Martijn

Kees 👐 Mailchimp mogelijkheden Advies

💛
rating-stars

"Het was erg fijn om samen te werken met Cancer Care Center, Annemiek is erg spontaan en fijn om mee te werken. Daarnaast zijn ze erg professioneel en was de vraag erg duidelijk waardoor we heel effectief het probleem konden aanpakken. Bedankt voor de fijne samenwerking!"

Kees