Buurtdokters-photo

HR Cycles (functioneringsgesprekken)

Organisatie in het kort

Buurtdokters

We gunnen iedereen een huisarts in de buurt; iemand die z’n patiënten, hun context kent en beschikbaar is voor de lange termijn.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Wil jij jouw visie op HR helemaal kwijt kunnen. In onze nieuwe organisatie met een nog te vormgeven HR-beleid zoekt onze HR-medewerker een sparring partner.

Julia de Bruijn

Julia de Bruijn

Buurtdokters

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We zijn een jong en snel groeiende organisatie die zo wel op kantoor zijn verdubbelde als in huisartsenpraktijken. Er is meer structuur nodig om werknemers op het hoofdkantoor en in de huisartsenpraktijk een fijne werkplek te geven.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een gesprek over over de doelstellingen voor de nieuwe HR cyclus en functioneringsgesprekken en impact van de implementatie ervan.
  • Een plan en tijdlijn voor medewerkers hoe de nieuwe cyclus er jaarlijks uit voor medewerkers.
  • Interne templates en documenten voor de vaste momenten binnen de cyclus (denk aan leerdoelen formuleren, tussentijdse ontwikkelgesprekken, functioneringsgesprekken, beoordeling en beloning).
  • Concrete inzichten & advies om de de cyclus zo goed mogelijk te implementeren (denk aan van rapportage tot gespreksvoering).

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Ervaring met het opzetten en implementeren van jaarlijkse HR Cyclussen. Aantoonbare ervaring met zaken als (leer)doelen stellen, ontwikkelgesprekken, feedback geven, functioneringsgesprekken.

🌱 Learning & Development

Dit hebben we al in huis

  • Intern HR contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.

Buurtdokters
Buurtdokters

De missie van Buurtdokters.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌱 Start-up fase
📍Amsterdam

Huisartsen hebben steeds minder tijd om huisarts te zijn. Steeds meer energie gaat naar randzaken. Dit gaat ten koste van de aandacht voor de patiënt en het werkplezier van de huisarts. Steeds minder huisartsen willen daarom praktijkhouder worden of blijven. Wij geloven dat een praktijkhouder met een betrokken team en een georganiseerde praktijk de voorwaarden is voor persoonlijke en goede zorg.

Lees meer

Professionals over Buurtdokters

Zin 👐 HR Cycles (functioneringsgesprekken)

b03d02a8-227e-4d54-9ba5-974c34b223d0
💛
rating-stars

"De contactpersoon was erg ontvankelijk voor advies. Leuke organisatie."

Zin