258b5aa0-183e-4bee-98aa-d109da37fbbf

SEO Audit

Organisatie in het kort

Buurman

Buurman staat voor lokaal hergebruik. In plaats van het storten, verbranden of laagwaardig recyclen van ‘afval’ geven we restmaterialen een nieuw leven via onze winkels en werkplaatsen. Zo stimuleren we circulariteit en reduceren we de impact op het milieu.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Educatie

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Help jij ons om eruit te springen in de ongekend drukke wereld van Google, zodat we meer nieuwe klanten kunnen benaderen en zo onze impact kunnen vergroten?

Ivo Hunink

Ivo Hunink

Buurman

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij weten dat we enorm veel potentie laten liggen als het aankomt op vindbaarheid. We hebben hier te weinig ervaring mee om dit echt aan te pakken. We zien hier enorme kansen om nieuwe klanten kennis te laten maken met ons concept. Hoger en beter zichtbaar op Google is ons doel om zo nog meer nieuwe mensen te bereiken en een grotere impact te kunnen maken.

Hier zijn we naar op zoek

  • Een analyse over onze huidige SEO prestaties (zowel de content zelf, als de techniek erachter).
  • Advies over de belangrijkste inzichten gerelateerd aan onze vindbaarheid Google.
  • Aanbevelingen (met concrete next steps) hoe we dit kunnen verbeteren. Wat voor ons echt van groot belang is is dat het praktisch en concreet blijft. We zijn niet op zoek naar papieren presentaties met allerlei grafieken, teksten en modellen. We willen echt concrete acties kunnen gaan uitvoeren.
  • Graag zou ik bij het starten van het project een benchmark willen hebben. Zodat we achteraf kunnen vergelijken en ook echt inzichtelijk hebben wat de impact is geweest van de veranderingen.
  • Goed om te weten: de werkzaamheden om het concrete actiepunten/verbeteringen door te voeren zijn geen onderdeel van dit project.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We hebben iemand nodig die een SEO-analyse kan doen, en heldere aanbevelingen kan doen om onze online zichtbaarheid te verbeteren. ● Je bent bekend met Google Analytics, Search Console of andere handige SEO-tools. ● Je kan de analyse vertalen naar een duidelijk rapport of presentatie, zodat ons team er mee aan de slag kan. ● Je zet graag jouw SEO ervaring in om onze vindbaarheid in kaart te brengen.

  • Je bent bekend met Google Analytics, Search Console of andere handige SEO-tools.
  • Je kan de analyse vertalen naar een duidelijk rapport of presentatie, zodat ons team er mee aan de slag kan.
  • Je zet graag jouw SEO ervaring in om onze vindbaarheid in kaart te brengen.
🔎 SEO
🧠 Consulting Digital Marketing

Dit hebben we al in huis

  • Onze website.
  • Google Analytics waar je toegang tot hebt.

Buurman
Buurman

De missie van Buurman.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

We leven in een wereld waarin het weggooien van materialen - van grondstoffen - de normaalste zaak is. Met actuele thema’s als grondstoffenschaarste, circulaire economie en reductie van CO2-uitstoot op de agenda is het tijd om verstandiger om te gaan met onze afvalmaterialen, onze lokale grondstoffen.

Buurman is een circulaire bouwmarkt waar hergebruikte bouwmaterialen uit de regio worden verzameld en verwerkt. Zo bieden we een lokaal alternatief voor het verbranden of laagwaardig recyclen van materialen. Naast de bouwmarkt heeft Buurman een educatieve houtwerkplaats waar cursussen & workshops worden gegeven aan particulieren en bedrijven, zo dragen we bij aan bewustwording over hergebruik.

Lees meer