62589ba7-86d0-43c8-a363-a9070909d061

Flexibele Social Media ondersteuning

Organisatie in het kort

Buurman

Buurman staat voor lokaal hergebruik. In plaats van het storten, verbranden of laagwaardig recyclen van ‘afval’ geven we restmaterialen een nieuw leven via onze winkels en werkplaatsen. Zo stimuleren we circulariteit en reduceren we de impact op het milieu.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Educatie

Project details

⏱️

20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen wij als Buurman nog meer materiaal behoeden voor de vuilnis en/of laagwaardig recycling en dus onze impact in Rotterdam en omgeving vergoten.

Ivo Hunink

Ivo Hunink

Buurman

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We zien een kans om met behulp van een expert onze social media content beter in te kunnen zetten, iemand met ervaring met het bedenken van content wat goed aanslaat. Social media is voor ons een belangrijk onderdeel om nieuwe cursisten te vinden. We zijn relatief actief op de verschillende platforms (instragram, linked-in & facebook) maar zouden hier meer uit kunnen halen.

Hier zijn we naar op zoek

 • Tijdelijke ondersteuning voor onze social media, voor een periode van 2 tot 3 maanden, voor 2-4 uur per week (in overleg).
 • Het beheren van onze Social kanalen. Denk aan: het bedenken, uitwerken en posten van goed geschreven en aansprekende posts voor onze Social Media kanalen.
 • Het plannen van de posts in de vorm van een content kalender.
 • De exacte tijdsinvulling is flexibel in te richten met jouw agenda. We bepalen samen wat we oppakken en hoe we dat invullen.
 • In overleg: strategisch overleg over de opbouw van een solide social media structuur.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een social media specialist die ons kan helpen met het ontwerpen van social media posts en het beheren van onze online kanalen.

 • Je zet graag jouw ervaring in voor het maken en posten van content op onze kanalen.
 • Je wilt ons helpen om onze social media kanalen tot leven te brengen en onze missie te verspreiden.
 • Je krijgt de verantwoordelijkheid om onze online aanwezigheid te vergroten met inspirerende posts.
🌎 Social Media
✍️ Copywriting

Dit hebben we al in huis

 • Onze organisatie Social Media account(s)
 • Een Social Media strategie.
 • Een contentkalender.

Buurman
Buurman

De missie van Buurman.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

We leven in een wereld waarin het weggooien van materialen - van grondstoffen - de normaalste zaak is. Met actuele thema’s als grondstoffenschaarste, circulaire economie en reductie van CO2-uitstoot op de agenda is het tijd om verstandiger om te gaan met onze afvalmaterialen, onze lokale grondstoffen.

Buurman is een circulaire bouwmarkt waar hergebruikte bouwmaterialen uit de regio worden verzameld en verwerkt. Zo bieden we een lokaal alternatief voor het verbranden of laagwaardig recyclen van materialen. Naast de bouwmarkt heeft Buurman een educatieve houtwerkplaats waar cursussen & workshops worden gegeven aan particulieren en bedrijven, zo dragen we bij aan bewustwording over hergebruik.

Lees meer