cb310b2e-56b7-463a-b4be-02414e6e9c08

Adverteren in Google met Google Grants

Organisatie in het kort

Braive

Braive geeft jongeren kennis en tools over hun mentale gezondheid, dit zorgt ervoor dat zij meer zelfvertrouwen en eigenaarschap over hun leven ervaren. We geven hen de kans om tot mentaal gezonde en weerbare volwassenen uit te groeien.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Welzijn
💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

Starten binnen één maand

apostrophe-beginning

Met het lanceren van een succesvolle campagne kunnen we nog meer jongeren op een laagdrempelige manier kennis laten maken met het bespreken van hun mentale gezondheid.

Marina Broeva

Marina Broeva

Braive

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We hebben een prachtig maandelijks budget gekregen van Google Grants. Helaas lukt het ons zelf niet een succesvolle campagne te launchen en lopen we bij het maken van de campagne steeds tegen kleine dingen aan waardoor het niet lukt de campagne live te krijgen. Daarom krijgen we graag hulp met iemand die meedenkt en helpt naar een succesvolle werkende campagne!

Hier zijn we naar op zoek

  • Een effectieve Ads-campagne (binnen de regels van Google Grants) met een maandelijks advertentietegoed van €10.000.
  • Training/advies over hoe we deze campagnes goed kunnen monitoren, om toekomstige Ads te kunnen verbeteren.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een marketeer die, binnen de regels van Google Grants, een effectieve Ads campagne kan opzetten. Benodigd: bekend met de voorwaarden van Google Grants.

  • Heb je ervaring met Google Grants? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons te ondersteunen met je digitale marketingvaardigheden.
  • Laat je creativiteit en strategische denkwijze zien met het opzetten van een effectieve Google Grants Ads-campagne.
  • Jij weet hoe je online zichtbaarheid kan vergroten met Google Ads.
🔦 SEA

Dit hebben we al in huis

  • Toelating tot het Google Grants programma en setup van het account.
  • Een Google Ads account.
  • Een Google Analytics account.

Braive
Braive

De missie van Braive.

📚Educatie
📍Amsterdam

Braive is een non-profit organisatie die zich inzet voor een mentaal gezonde en zelfverzekerde generatie. Wij inspireren en stimuleren jongeren om zelf actief aan de slag te gaan met hun mentale en fysieke gezondheid en maken het onderwerp op een open, transparante en toegankelijke manier bespreekbaar. Centraal hierbij staat ons meerdaags scholenprogramma wat wij, in nauwe samenwerking met scholen, aanbieden voor meer bewustzijn en normalisering van de mentale gezondheid. Wij willen een veilige plek creëren waar iedereen weer zichzelf kan en mag zijn. Als we onszelf kunnen zijn kunnen we een gezonder, vrijer en positiever leven leiden.

Lees meer