Blue Cooling

Pitch deck

Organisatie in het kort

Blue Cooling Initiative

De planeet wordt steeds warmer, daarom willen wij met puur zeewater de planeet afkoelen. We vechten er hard voor om mensen hoop te geven in de klimaatcrisis.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Wij willen onze visie op de klimaatcrisis duidelijk kunnen pitchen. Met jouw expertise kunnen we het nog beter vertellen en onze impact maximaliseren.

Dale Anne Bourjaily

Dale Anne Bourjaily

Blue Cooling Initiative

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We vechten om hoop te geven in de klimaatcrisis, om ons verhaal te vertellen hebben wij een goede pitch deck nodig. Wij hebben huidige presentaties, maar deze zijn zijn inhoudelijk voor een andere doelgroep geschikt en we hebben helaas niet de designexpertise om zelf nieuwe te ontwikkelen. Kan jij ons hierbij helpen, om samen de planeet een stukje koeler te maken?

Hier zijn we naar op zoek

 • Strategisch overleg over huidige doelstellingen, activiteiten, doelgroepen en toekomstplannen en doel van pitch document.
 • Hulp met het sterker articuleren van onze activiteiten, doelen en/of propositie.
 • Een goed geschreven en toegankelijk verhaal in de vorm van een pitch presentatie, opgeleverd in een presentatie document (zoals Powerpoint, Keynote of Google Sheets).

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strategische (business) consultant die kan helpen met het samenstellen van een krachtig verwoord pitch deck. Benodigde skills: communicatief sterk (zowel verbaal als in schrift), en ervaring binnen business-gerelateerde zaken (zoals missie/visie, strategie, markt, USP’s, proposities, pitch presentaties, etc).

 • Je hebt goede communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Ervaring en kennis van missie, visie, strategie, marktonderzoek, unique selling points, propositieontwikkeling, en pitch-presentaties.
 • Genoeg creativiteit om onze boodschap krachtig over te brengen.
🙌 Pitch & Presentation

Dit hebben we al in huis

 • Doelgroep voor wie het pitch deck bestemd is.
 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit geeft.
 • Missie, visie en waarden.
 • Een eerste draft van de pitch presentatie.
 • Wij hebben een teaser gemaakt en een pitch voor beleidsmakers.

Blue Cooling Initiative
Blue Cooling Initiative

De missie van Blue Cooling Initiative.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Ilpendam

Wij vechten samen tegen de opwarming van de aarde en willen mensen hoop geven in de klimaatcrisis door wetenschap begrijpelijk te maken.

Lees meer