Grafisch design - Vrijwilliger(Tijdelijk)
Whatsapp Image 2020 08 18 At 15.50.12

Marketingplan designen

Project details

💒 Big Brothers Big Sisters Amsterdam

🛠️ Grafisch design

⏱️ 20-35 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

💻 Op locatie en/of vanaf huis

Organisatie in het kort

Wij dragen er aan bij dat de kinderen zich ten volle kunnen ontplooien, zodat zij een positieve, gelukkige toekomst tegemoet gaan!

  • Kind en gezin
  • Armoede
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Welzijn

Profiel vrijwilliger

Graphic designer die een marketingplan & strategie professioneel, mooi kan vormgeven. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van professionele documenten en ervaring met programma's als Adobe Photoshop en Indesign.

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Als de documenten mooi opgemaakt zijn, draagt dit bij aan de uitstraling van onze organisatie & worden deze documenten leuker om te lezen en te gebruiken.
Celina  Korthals
Geschreven door Celina Korthals van Big Brothers Big Sisters Amsterdam

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We hebben een strategie en marketingplan opgesteld die er nu nogal saai uitzien, het straalt onze organisatie niet uit. We vinden het belangrijk dat deze documenten ook professioneel opgemaakt zijn, maar hebben de expertise niet in huis om dit te doen. Help jij ons hiermee?

Wat hebben we nodig?

  • Een creatief en professionele opmaak voor onze strategie en marketingplan.

Wat hebben we al?

  • Huidige content van jaarverslag.
  • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.
Big Brothers Big Sisters Amsterdam
Big Brothers Big Sisters Amsterdam

De missie van Big Brothers Big Sisters Amsterdam.

👪Kind en gezin
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Big Brothers Big Sisters Amsterdam (BBBSAm) is een zelfstandige, professionele mentororganisatie. BBBSAm koppelt kwetsbare kinderen en jongeren (LIttles) van 5 tot 18 jaar, die in armoede leven (meestal uit eenoudergezinnen), aan een vrijwilliger/mentor(Big). In Amsterdam leeft 1 op de 5 kinderen in armoede, wat nadelige gevolgen met zich mee kan brengen (bv. schooluitval, sociale isolatie, crimineel gedrag). Deze kwetsbare situatie kan er voor zorgen dat deze kinderen zichzelf niet ten volle kunnen ontplooien. Met de begeleiding en ondersteuning van een professioneel ondersteunde mentor willen we daar verandering in aanbrengen.
De Big en Little ondernemen samen leuke, leerzame en interessante activiteiten voor tenminste 1 uur per week voor voor minimaal 1 jaar; de praktijk laat zien dat de matchrelaties vaak velen jaren, soms zelfs levenslang standhouden.
Extra aandacht geven is waar het om gaat. Een dergelijke vriendschap is niet alleen bijzonder, leuk en waardevol, ook heeft onderzoek aangetoond dat het leidt tot positieve resultaten!

Lees meer

Professionals over Big Brothers Big Sisters Amsterdam

stefan 👐 Professioneel jaarverslag

stefan
Hoewel het project dat ik voor BBBS heb gedaan veel langer duurder dan aanvankelijk gedacht, verliep het heel goed. De communicatie onderling was prettig en helder en wij zijn, beiden blij met het eindresultaat.

Jan-Hein 👐 Illustraties

Jan-Hein
Super fijne samenwerking en mooi om mee vet sparren!