00a0b2c4-948c-45df-88ac-36b668246083

Social Media Strategie Advies

Organisatie in het kort

Beleef Dementie

Beleef Dementie laat gezonde mensen ervaren wat het betekent om dementie te hebben. Daarvoor gebruiken wij een dementiesimulatie cabine en een VR-dementiebril. Wij werken vanuit de overtuiging dat een beter begrip van het ziektebeeld van dementie, de relatie tussen de verzorgende en de persoon met dementie direct verbetert en verdiept.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Door jouw advies wordt social media ons belangrijkste kanaal om meer zorgprofessionals en mantelzorgers te bereiken. Zodat we nog meer mensen met dementie kunnen helpen!

Jan Rietsema

Jan Rietsema

Beleef Dementie

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Wij merken dat posts op social media de aandacht trekken, maar weten ook dat we uit onwetendheid heel inefficiënt gebruik maken van de mogelijkheden. Met een krachtiger kanaal willen we onze trainingen beter onder de aandacht brengen bij zorgprofessionals en mantelzorgers. Wij hebben daarom jouw advies nodig; zowel om ons minder als groentjes op social media te laten zwemmen, maar ook op strategisch niveau!

Hier zijn we naar op zoek

 • 2 tot 3 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
 • Korte uitleg over het praktische gebruik van onze kanalen (FB, LinkedIn, Twitter).
 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner advies kan geven over bepaalde Social Media thema's. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

 • Je hebt ervaring met het maken van strategische plannen, inclusief doelstellingen, positionering, doelgroep en kanalen.
 • Jouw inzichten en expertise zullen bijdragen aan het optimaliseren van onze online zichtbaarheid.
 • Jij vind het leuk om als sparringpartner te helpen met onze Social Media strategie en het bereiken van ons doel.
🌎 Social Media
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
 • Missie en visie.
 • Twitter, Facebook en LinkedIn account van onze handelsnaam Into D'mentia.
 • LinkedIn account van de entiteit Beleef Dementie.

Beleef Dementie
Beleef Dementie

De missie van Beleef Dementie.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Geldrop

Beleef Dementie heeft als missie om de kwaliteit van zorg voor mensen met dementie te vergroten en om in de maatschappij meer begrip en inlevingsvermogen rondom dementie te creëren. Wij willen dit bereiken door het ondersteunen van professionals, mantelzorgers en anderen, die te maken hebben met zorg voor mensen met dementie. Beleef Dementie geeft met de Into D’mentia ervaringstrainingen een levensecht inzicht in dementie en vergroot daarmee het begrip.

Lees meer