df60073d-c46e-45a8-8a76-97fc3ad8bdae

Fotoshoot op locatie

Organisatie in het kort

Basketball Experience

Door iedereen rolstoelbasketbal te laten ervaren zorgt stichting BEN voor een positieve invloed op de image van gehandicaptensport

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Educatie
💛 Sport en recreatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw krachtige foto's van onze jonge rolstoelbasketballers kunnen wij anderen met een beperking inspireren om te gaan sporten of in beweging te komen!

Toine Klerks

Toine Klerks

Basketball Experience

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

De groep fulltime jeudrolstoelbasketballers zijn momenteel onderbelicht en zij missen identiteit door het gebrek aan beeldmateriaal. Wij willen hier verandering in brengen en onze toppers in het zonnetje zetten en tegelijkertijd hun identiteit visualiseren. Wij missen de expertise om dit te doen, maar weten zeker dat jij de basketballers in hun kracht op de foto kan zetten. Daarbij willen wij graag dat de jeugdrolstoelbasktballers (15-24 jaar) zelf input leveren over de look en feel. De datums van de shoot zijn in overleg (dinsdag, woensdag of donderdag) vanaf 10 januari 2021 op de locatie Olympisch Centrum Papendal in Arnhem.

Hier zijn we naar op zoek

  • Fotoshoot van jeugdrolstoelbasktballers, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.
  • Input en overleg over vorm en uitstraling van fotoshoot.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

We zoeken een fotograaf om samen met ons onvergetelijke momenten vast te leggen, bijvoorbeeld bij activiteiten, inspirerende mensen of evenementen.

  • Heb je je eigen fotografie apparatuur? Dan ben je degene die we zoeken.
  • Help ons verhalen te vertellen door middel van prachtige beelden op locatie.
  • Leg de essentie van onze missie vast met jouw ervaren oog en expertise.
📸 Foto

Dit hebben we al in huis

  • De locatie: Olympisch Centrum Papendal, Arnhem.
  • De mogelijke dagen: in overleg op dinsdag, woensdag, donderdag vanaf 10 januari 2021.
  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • Jeugdrolstoelbasktballers (15-24 jaar) die op de foto gaan.

Basketball Experience
Basketball Experience

De missie van Basketball Experience.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Nieuwegein

Wij houden er niet van een handje op te houden voor financiële middelen. Om de beeldvorming op gehandicaptensport te verbeteren willen wij zoveel mogelijk mensen laten ervaren wat rolstoelbasketbal is. Ervaren wat het is door het te doen. Door een clinic, cursus of rolstoel in te kopen, onze evenementen te bezoeken en onze projecten te ondersteunen, steun je niet alleen dit doel, maar zorg je ook dat je eigen kijk én die van anderen op gehandicaptensport positief verandert. Dat noemen wij het BEN-effect.

Lees meer

Professionals over Basketball Experience

Vera 👐 Fotoshoot op locatie

1fc563f0-dd40-4d5d-a919-e3503f227c0c
💛
rating-stars

"Het was fijn samenwerken met Stichting Basketball Experience, omdat het een team ontzettend gemotiveerde en sympathieke mensen is. De samenwerking verliep soepel, en het was ontzettend leuk om een kijkje te krijgen in de stichting en het moois dat hier wordt gerealiseerd. Ik ben fan!"

Vera