AYA Sophia En Marike Contact Zonder Rand Scaled 1000X750 C

Interim vrijwilliger: Marketing

Organisatie in het kort

AYA Jong & Kanker Foundation

Ieder jaar zet kanker het drukke leven van bijna 4000 jongvolwassenen genadeloos op pauze. Passende zorg voor jongvolwassenen met kanker, dat is waar wij voor staan!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

40-60 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 18-20 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw inzet breng je (indirect) de Aya-kankerzorg in Nederland naar een hoger niveau. En draag je bij aan een maatschappelijkdoel.

Björn  Penninkhof

Björn Penninkhof

AYA Jong & Kanker Foundation

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Bij AYA Jong & Kanker Foundation streven we ernaar om binnen vijf jaar op hetzelfde niveau als KWF en Kika te werken. We hebben jouw hulp nodig! Ben jij klaar om je kennis en passie in te zetten om onze groei te versnellen en onze doelen te bereiken, zowel op de korte als lange termijn? Ons ultieme doel is om elke jongvolwassene tussen 18 en 39 jaar, die te maken heeft (gehad) met kanker, te voorzien van specifieke zorg op maat. Help jij ons om dit mogelijk te maken? Join the team en maak echt een verschil voor deze speciale groep mensen!

Hier zijn we naar op zoek

  • Definieer en documenteer marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Lever een uitgebreide samenvatting van alle besproken onderwerpen, inclusief concrete actiepunten voor de implementatie, samengevat in een startplan.
  • Denk actief mee en help bij het vormgeven van een ambitieus plan voor toekomstige marketingstrategieën.
  • Profiteer van professionele ondersteuning en begeleiding aangeboden door experts van Deloitte om de kwaliteit en effectiviteit van het project te verhogen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een marketingprofessional die voor een periode van minimaal 6 maanden ons helpt met het ontwikkelen en implementeren van marketingstrategieën. Vereist: ervaring met het opzetten van marketingcampagnes, kennis van markttrends, en het vermogen om innovatieve marketingoplossingen te creëren en uit te voeren.

📲 Marketing / Process Automation
📢 Campagnes

Dit hebben we al in huis

  • We hebben een basis strategie op papier.
  • We hebben een microsoft 365 omgeving.
  • We hebben een website.
  • Een klein team van (aya)vrijwlligers.

AYA Jong & Kanker Foundation
AYA Jong & Kanker Foundation

De missie van AYA Jong & Kanker Foundation.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Elk jaar krijgen bijna 4000 Adolescents and Young Adults (AYA's) tussen 18 en 39 jaar de diagnose kanker. Zij bevinden zich in de hoogste versnelling van hun leven als ze de diagnose kanker krijgen: een eerste baan, huis, relatie of kind. De wereld draait door terwijl zij maar met een ding bezig zijn: beter worden en zo snel mogelijk weer vooruit kunnen kijken. Maar ondanks dat 80 procent de ziekte overleeft, staan ze ook na genezing vaak ongewild stil.

De AYA Jong & Kanker Foundation is opgericht om fondsen te werven om projecten van het AYA Zorgnetwerk te realiseren die gericht zijn op scholing van zorgmedewerkers, wetenschappelijk onderzoek en re-integratie van de AYA in het sociale en maatschappelijk leven.

Lees meer