Ekaterina Novitskaya 96Dbc80rmau Unsplash
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Gezocht: Communicatie Strateeg

Organisatie in het kort

AYA Jong & Kanker Foundation

Ieder jaar zet kanker het drukke leven van bijna 4000 jongvolwassenen genadeloos op pauze. Passende zorg voor jongvolwassenen met kanker, dat is waar wij voor staan!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

24-48 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 6-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met de juiste communicatiestrateeg kunnen we de AYA-foundation naar een hoger niveau tillen en zo de AYA-zorg in Nederland verbeteren. Hier maak jij een onderdeel van uit als jij je bij ons aansluit.

Björn  Penninkhof

Björn Penninkhof

AYA Jong & Kanker Foundation

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Bij AYA Jong & Kanker Foundation streven we ernaar om binnen vijf jaar op hetzelfde niveau als KWF en Kika te werken. We hebben jouw hulp nodig! Ben jij klaar om je kennis en passie in te zetten om onze groei te versnellen en onze doelen te bereiken, zowel op de korte als lange termijn? Ons ultieme doel is om elke jongvolwassene tussen 18 en 39 jaar, die te maken heeft (gehad) met kanker, te voorzien van specifieke zorg op maat. Help jij ons om dit mogelijk te maken? Join the team en maak echt een verschil voor deze speciale groep mensen!

Hier zijn we naar op zoek

  • Een communicatiespecialist die ons de komende periode ondersteunt op communicatiegebied.
  • Het defineren van communicatiedoelstellingen, boodschap, Tone of Voice, doelgroep, PR-strategie en kanalen.
  • Je werkt samen in een dynamisch projectteam en draagt bij aan de ontwikkeling van een startplan met concrete actiestappen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ervaren communicatie specialist of adviseur, die als interim vrijwilliger kan helpen met bepaalde (strategische) communicatie thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, content, doelgroepen, boodschap, kanalen, etc.

🧭 Communicatie strategie
🗞 PR

Björn  Penninkhof
Björn Penninkhof Project medewerker/coördinator
AYA Jong & Kanker Foundation
AYA Jong & Kanker Foundation

De missie van AYA Jong & Kanker Foundation.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Rotterdam

Elk jaar krijgen bijna 4000 Adolescents and Young Adults (AYA's) tussen 18 en 39 jaar de diagnose kanker. Zij bevinden zich in de hoogste versnelling van hun leven als ze de diagnose kanker krijgen: een eerste baan, huis, relatie of kind. De wereld draait door terwijl zij maar met een ding bezig zijn: beter worden en zo snel mogelijk weer vooruit kunnen kijken. Maar ondanks dat 80 procent de ziekte overleeft, staan ze ook na genezing vaak ongewild stil.

De AYA Jong & Kanker Foundation is opgericht om fondsen te werven om projecten van het AYA Zorgnetwerk te realiseren die gericht zijn op scholing van zorgmedewerkers, wetenschappelijk onderzoek en re-integratie van de AYA in het sociale en maatschappelijk leven.

Lees meer