2016 RAAK ME 100 X 120

Consult: Social Media Strategie

Organisatie in het kort

ART Hilversum

We brengen beeldende kunst onder de mensen, we dragen bij aan een stad waar cultuur belangrijk is, we helpen kunstenaars aan kopers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Innovatie
💛 Educatie

Project details

⏱️

4-6 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Jouw kennis geeft ons de middelen om social media effectiever in te zetten en de kunstenaars van ART Hilversum een podium te bieden.

Ineke van de Rotte

Ineke van de Rotte

ART Hilversum

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We zijn vanwege corona helemaal afhankelijk van digitale communicatie, maar onze social media kanalen hebben nog een klein bereik. Daar willen we verandering in brengen door social media strategischer en effectiever in te zetten. Maar hoe doen we dat het beste? Hoe krijgen we regelmaat in onze posts en in welke vorm plaatsen we dit? Op dit moment gebruiken we voornamelijk Facebook en Twitter, maar willen ook graag meer weten hoe we Instagram en LinkedIn het beste gebruiken. Weet jij ons wat meer daarover te vertellen?

Hier zijn we naar op zoek

  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: social media doelstellingen, doelgroepen, kanalen, etc.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer van onze strategie.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of social media specialist, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) social media thema's uit te diepen. Benodigd: kennis over strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

  • Jij hebt een kritische blik en weet kansen te spotten.
  • Ervaring met het maken of verbeteren van social media strategie
  • Jij kent de ins en outs van diverse social media platforms.
🌎 Social Media
🧭 Communicatie strategie
✍️ Copywriting

Dit hebben we al in huis

  • Missie en visie document.
  • Onze huidige Social Media kanalen.

ART Hilversum
ART Hilversum

De missie van ART Hilversum.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Hilversum

Art Hilversum wil Hilversumse professionele kunstenaars een podium geven. Tot vorig jaar organiseerden we jaarlijks in het voorjaar Open Atelierdagen, maar zijn daar mee gestopt omdat de animo om van adres naar adres te fietsen minder is geworden. Nu zoeken we naar nieuwe vormen.

Lees meer

Professionals over ART Hilversum

Alain 👐 Social Media posts ontwerpen

d855013f-7db3-4f6f-b9e5-1693c74bfad6
💛
rating-stars

"Voor ART Hilversum heb ik een carrousel ontworpen bestemd voor Facebook en Instagram. Mijn contactpersoon was Ineke. Het was prettig om met haar samen te werken. Het was makkelijk met haar te brainstormen en ze nam snel beslissingen. Prettig is dat de kwaliteit van het werk van de beeldend kunstenaars die exposeren in ART Hilversum bovengemiddeld hoog is. Hierdoor was de kwaliteit van het beeldmateriaal dat bestemd was voor de carrousel tevens bovengemiddeld hoog. Kortom het was een erg leuke ervaring met een mooi resultaat. "

Alain