35700a26-c760-4006-8e66-c58a24ae54f1

Adverteren in Google met Google Grants

Organisatie in het kort

ART Hilversum

We brengen beeldende kunst onder de mensen, we dragen bij aan een stad waar cultuur belangrijk is, we helpen kunstenaars aan kopers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Innovatie
💛 Educatie

Project details

⏱️

4-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met meer online zichtbaarheid en bekendheid kunnen we het werk van Hilversumse kunstenaars een podium geven. We kunnen daarmee mensen overhalen om de geweldige exposities te bezoeken.

Ineke van de Rotte

Ineke van de Rotte

ART Hilversum

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

We organiseren met een aantal vrijwilligers leuke exposities, maar hoe we online mensen kunnen trekken naar onze website, daar hebben we geen idee van. Google Advertenties met Grants kan daarom een echte boost geven aan onze zichtbaarheid. Wij zijn hier net mee begonnen en kunnen samen met jou flinke stappen zetten. Help jij ons een handje?

Hier zijn we naar op zoek

  • Een effectieve Ads-campagne (binnen de regels van Google Grants) met een maandelijks advertentietegoed van €10.000.
  • Training/advies over hoe we deze campagnes goed kunnen monitoren, om toekomstige Ads te kunnen verbeteren.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een marketeer die, binnen de regels van Google Grants, een effectieve Ads campagne kan opzetten. Benodigd: bekend met de voorwaarden van Google Grants.

  • Heb je ervaring met Google Grants? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons te ondersteunen met je digitale marketingvaardigheden.
  • Laat je creativiteit en strategische denkwijze zien met het opzetten van een effectieve Google Grants Ads-campagne.
  • Jij weet hoe je online zichtbaarheid kan vergroten met Google Ads.
🔦 SEA

Dit hebben we al in huis

  • We hebben ons net aangemeld voor Google Grants, moeten dus nog helemaal starten. Ik zal me er alvast in gaan verdiepen.
  • Toelating tot het Google Grants programma en setup van het account.
  • Een Google Ads account.
  • Een Google Analytics account.
  • Doelen van de campagne.

ART Hilversum
ART Hilversum

De missie van ART Hilversum.

🎨Kunst en cultuur
💒 Gevestigde organisatie
📍Hilversum

Art Hilversum wil Hilversumse professionele kunstenaars een podium geven. Tot vorig jaar organiseerden we jaarlijks in het voorjaar Open Atelierdagen, maar zijn daar mee gestopt omdat de animo om van adres naar adres te fietsen minder is geworden. Nu zoeken we naar nieuwe vormen.

Lees meer

Professionals over ART Hilversum

Alain 👐 Social Media posts ontwerpen

d855013f-7db3-4f6f-b9e5-1693c74bfad6
💛
rating-stars

"Voor ART Hilversum heb ik een carrousel ontworpen bestemd voor Facebook en Instagram. Mijn contactpersoon was Ineke. Het was prettig om met haar samen te werken. Het was makkelijk met haar te brainstormen en ze nam snel beslissingen. Prettig is dat de kwaliteit van het werk van de beeldend kunstenaars die exposeren in ART Hilversum bovengemiddeld hoog is. Hierdoor was de kwaliteit van het beeldmateriaal dat bestemd was voor de carrousel tevens bovengemiddeld hoog. Kortom het was een erg leuke ervaring met een mooi resultaat. "

Alain