969e7fa8-64c6-40c4-bfcf-306c70872a8e

Business operations strategisch advies

Organisatie in het kort

Are We Europe

Are We Europe is een non-profit media collectief met de nieuwe generatie journalisten. We publiceren onderbelichte verhalen uit Europa, zorgen voor verbinding tussen Europeanen en laten Europa door een nieuwe lens zien.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Innovatie

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Europa en Europese journalistiek hebben een goed geoliede machine nodig om de complexiteit van onze tijd te begrijpen, waarheidsgetrouwe informatie te bieden en een gezond democratisch debat te bevorderen. Draag bij aan onze duurzame groei!

Mick ter Reehorst

Mick ter Reehorst

Are We Europe

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Bij Are We Europe / Awe Studio staan we voor de uitdaging van het forecasten en plannen van onze capaciteit voor een reeks projecten in de komende jaren. Terwijl we met grote sprongen groeien, is ons doel om een 'sustainable approach' te omarmen die niet alleen de ontwikkeling van onze projecten ondersteunt, maar ook het welzijn en de veerkracht van ons getalenteerde team waarborgt. Samen creëren we niet alleen de toekomst van Are We Europe / Awe Studio, maar streven we ook naar duurzaam succes en voldoening op elk project en bij elk teamlid.

Hier zijn we naar op zoek

  • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: effectief resource management, optimalisatie van projectplanning, risicobeheer, duurzame groei.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een operations of business manager die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde operations & organisation design thema’s uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als team setup, capabilities, budgets & resources, operations, veranderprocessen, etc.

Dit hebben we al in huis

  • Een contactpersoon die intern betrokken is bij dit project (Stijn Frankfoorder)
  • Toekomstige bedrijfsdoelen van onze organisatie (OKRs)
  • Capaciteits-planningtools
  • Project-zaken

Are We Europe
Are We Europe

De missie van Are We Europe.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Brussel

Are We Europe is een non-profit media collectief met meer dan 750 freelancers uit heel Europa die samen magazines, podcasts en videos maken. Wij geloven dat Europa journalistiek nodig heeft dat grenzeloos is, in samenwerking tussen verschillende landen, generaties en identiteiten. Dat laat Europa door een nieuwe lens zien. Dat zorgt voor oplossingen voor gedeelde uitdagingen in Europa. Dat richt zich op de mensen in Europa. Dat brengt Europa dichterbij elkaar.

Lees meer

Professionals over Are We Europe

Sieger 👐 Legal Coach

65ed1d11-0e96-497e-baee-b8daf1c99476
💛
rating-stars

"AWE is een jonge organisatie met een fantastische doelstelling. De samenwerking met Mick verliep prettig. Ze zijn een fijne partij om voor te mogen werken. "

Sieger