1e88bb46-7cb9-4fea-a74e-ea991b8cfba2

1 uur advies: Community manager

Organisatie in het kort

Alliantie Digitaal Samenleven

Wij zetten ons ervoor in dat iedereen mee kan (blijven) doen in de razendsnel digitaliserende samenleving.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Mensenrechten
💛 Welzijn

Project details

🚀

We kunnen direct starten

Projectomschrijving

De vraag

We vormen een beweging waarin overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en 'de mensen om wie het gaat' samenwerken. Hoe bouwen we een community waarin zij elkaar kunnen vinden en verbinden?

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die aantoonbare ervaring heeft met het vakgebied en advies kan geven over de telefoon. Spar over hun situatie, geef uitleg over vaktermen en/of bepaal concrete next-steps.

🗺 Project Management
✍️ Copywriting
🌎 Social Media
🧭 Communicatie strategie

Extra achtergrondinformatie

De Alliantie Digitaal Samenleven is een beweging; de landelijke en lokale overheid, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de mensen om wie het gaat verbinden zich aan de gezamenlijke missie: Iedereen kan mee blijven doen in de digitale samenleving. We willen weten hoe we deze diverse groepen: 1. missie gedreven laten samenwerken 2. elkaar kunnen laten vinden en zich aan elkaar verbinden voor gezamenlijke aanpak 3. ertoe kunnen bewegen en begeleiden om 'de mensen om wie het gaat' altijd te betrekken 4. kunnen aanjagen, informeren, enthousiasmeren en activeren als programmabureau van de Alliantie Digitaal En zijn benieuwd welke mensen, middelen, kanalen, etc. we hiervoor in kunnen zetten. We kennen al veel spelers uit de verschillende invalshoeken rondom digitale inclusie, maar hanteren geen communitystrategie om dit structureler en beter georganiseerd te doen. We praten daarom graag over het ontwikkelen van onze community strategie.

Alliantie Digitaal Samenleven
Alliantie Digitaal Samenleven

De missie van Alliantie Digitaal Samenleven.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

Zo'n 2,5 miljoen Nederlanders komen moeilijk mee met de digitalisering van onze samenleving. Velen hebben geen computer of wifi. Anderen zijn zich te weinig bewust van hun online (on)veiligheid of ervaren een verstoorde balans tussen offline en online zijn. Publieke, private en maatschappelijke organisaties zetten zich in de Alliantie Digitaal Samenleven samen in om dat te verbeteren.

Lees meer

Professionals over Alliantie Digitaal Samenleven

Debby 👐 1 uur advies: Community manager

7dd98962-0071-4e33-8898-ffa9168a9d02
💛
rating-stars

"We hebben ze een goede opstart kunnen geven waarna zij verder konden met het verder bouwen aan Alliantie Digitaal Samenleven."

Debby