57513833-3f4e-44b4-81ec-5ea1b61c06da

Advies interne communicatie en samenwerking

Organisatie in het kort

Akoesticum

Akoesticum is het enige trainingscentrum voor muziek, dans en theater van Nederland. Wij willen bijdragen aan een betere samenleving met de podiumkunsten als inzet en zijn een broedplaats waar artistieke uitwisseling resulteren in verrassende kunstvormen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Kunst en cultuur
💛 Educatie

Project details

⏱️

3-6 uur in totaal

🗓️

Verspreid over 1-2 weken

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Door meer inzichten te krijgen in de communicatieprofielen van ons team kunnen we de samenwerking onderling versterken en elkaar beter begrijpen!

Esther Landman

Esther Landman

Akoesticum

Projectomschrijving

Dit weten we al

We zien een kans om de samenwerking binnen ons team te versterken door onze communicatie tussen onze teamleden te verbeteren. De meesten weten niet zo veel van dit onderwerp, daarom hebben we jouw kennis hard nodig! Jouw expertise helpt onze communicatie aan te scherpen, zodat we ons team in staat stellen onze kunstenaars beter te helpen.)

Hier gaat de sessie over

  • Een introductie in de verschillende communicatie profielen (Bijvoorbeeld het DISC model).
  • Hoe we meer kunnen leren over de communicatie profielen van onze teamleden.
  • Hoe je in samenwerking rekening kan houden met de verschillende communicatie profielen en botsende communicatiestijlen.
  • Tips en tricks hoe we dit kunnen toepassen in onze organisatie.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een communicatieprofessional die ervaring heeft binnen interne communicatie en kennis heeft over verschillende communicatie profielen (bijvoorbeeld DISC Model) en ons hierover kan adviseren. Pre: ervaring met het faciliteren van workshops en/of presenteren voor groepen.

Akoesticum
Akoesticum

De missie van Akoesticum.

🎨Kunst en cultuur
🌿 Groeiende fase
📍Ede

Akoesticum wil een vrijplaats voor podiumkunstenaars zijn, om samen te komen, te repeteren, te leren, te creëren, te experimenteren, te innoveren en elkaar te inspireren. Een locatie die rust en ruimte biedt, waar groei en ontwikkeling van podiumkunstenaars centraal staan en creatieve samenwerkingsprocessen buiten de waan van de dag tot bloei komen.

Lees meer

Professionals over Akoesticum

Levi 👐 Communicatie strategie sessies

2c75fed4-2453-49b4-a248-769cb391320f
💛
rating-stars

"Een fijne organisatie die vooruitdenkt en openstaat voor ideeën van buitenaf. Met een mooi concept + een flinke dosis ambitie is het heel fijn samenwerken!"

Levi

Titia 👐 Missie, visie en waarden

70503ad2-958e-4e66-860b-ef6bbcc225f3
💛
rating-stars

"Het was een superleuk avontuur met de mensen van Akoesticum. We zaten al snel op dezelfde golflengte en dit werd alleen maar versterkt toen we elkaar live ontmoetten op de prachtige locatie in Ede. Een enorm bevlogen team met wie ik een heel leuke samenwerking gehad heb. Ik kreeg waardevolle feedback waarmee zowel de tussentijdse als het eindresultaat allemaal op hun eigen manier bruikbaar zijn. Ik kijk terug op een leuk project met Akoesticum!"

Titia