Growth

Kennissessie - Growth hacking

Organisatie in het kort

Aidsfonds

Met de steun van trouwe supporters en donateurs zetten we ons in voor iedereen die met hiv en aids te maken heeft. In Nederland en in de rest van de wereld. We gaan voor een wereld zonder hiv en aids.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Ontwikkelingshulp
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

Één dagdeel (1 tot 4 uur) + voorbereiding. Sessie inplannen voor november. Op locatie.

apostrophe-beginning

Aidsfonds heeft de ambitie meer bedrijfsmatig te willen werken. Concepten zoals growth hacking werken en passen bij deze manier van werken. We willen hier graag meer ervaringen in opdoen.

Janharmen  Drost

Janharmen Drost

Aidsfonds

Projectomschrijving

Ons huidige kennis- en ervaringsniveau.

Voor veel mensen in de organisatie is Growth Hacking een totaal nieuw begrip.

Wat we graag willen leren.
Wanneer is het een succes? 

Wanneer alle geïnteresseerde van onze verschillende afdelingen iets leren en getriggerd raken nieuwe dingen te proberen.

Aidsfonds
Aidsfonds

De missie van Aidsfonds.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
📍Amsterdam

Aidsfonds bestaat al meer dan 30 jaar. Het begon ooit met het uitdelen van kerstpakketten aan Amsterdammers met aids. Inmiddels zijn we in tientallen landen actief. We zetten ons in voor de mensen die de epidemie het hardst treft. Volgens ons heeft iederéén recht op goede zorg, wij maken geen onderscheid. Medicijnen om met hiv in leven te blijven zijn er, helaas krijgen ruim 15 miljoen mensen met hiv deze medicijnen niet. Dat vinden wij onacceptabel. Bovendien is er nog altijd geen geneesmiddel. Daarom blijven we investeren in wetenschappelijk onderzoek.

Een wereld zonder aids is alleen mogelijk als iedereen op de wereld toegang heeft tot goede preventie, hiv-testen en behandeling. Met jouw hulp komt een wereld zonder aids dichterbij.

Lees meer