1fcf23a2-6922-4c46-b941-ef58360749d0

SaaS Business coach

Profiel vrijwilliger

Een business strateeg met ervaring binnen SaaS-startups, die op een heldere manier advies kan geven over bepaalde business gerelateerde thema's. Heeft bij voorkeur eerder mensen begeleid met hun groei (bijvoorbeeld juniors en/of mediors).

Ervaring met:

  • Business development

Organisatie in het kort

Abra bouwt aan de missie: "Iedereen appt" met software en kennis. Als alle mensen, ook met beperking, gebruik kunnen maken van apps kan iedereen digitaal meedoen.

  • Innovatie
  • Welzijn
  • Mensenrechten

Project details

💒 Abra

⏱️ 8-14 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van het totale aantal coaching uren. Deze worden vaak over een bepaalde periode ingezet. Bijvoorbeeld met een tweewekelijkse call.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

🏁 We kunnen direct starten

Stel je kunt met software gemakkelijk fouten vinden en je krijgt een oplossing op een presenteerblaadje? Wij hebben de oplossingen en willen met jou deze MVP's uitbouwen naar echte SaaS diensten.
Paul van Workum
Geschreven door Paul van Workum van Abra

Project­omschrijving

Goed om te melden.

We hebben een kennisplatform waar ontwikkelaars leren hoe ze toegankelijkheidsfouten moeten oplossen. Wij helpen met software en verschillende diensten die ondersteunen bij het vinden en oplossen van fouten. Maar hoe gaan we dat succesvol op een schaalbare manier doen? We willen van start-up naar scale-up en met jouw advies kunnen we de juiste stappen zetten.

Wat ik zou willen bereiken met de coach.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Waar ik binnen dit traject behoefte aan heb.

Hoe ik contact zou willen houden.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Abra
Abra

De missie van Abra.

💡Innovatie
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Wij maken toegankelijkheid van apps begrijpelijk. We leveren expertise en ontwikkelen software. Kennis delen we gratis via Stichting Appt op www.appt.org, de gratis trainingen of via het handboek toegankelijkheid. Daarnaast bouwen we apps die toegankelijkheid versnellen, bijvoorbeeld meldpunt app Ontoegankelijk.

Lees meer