Over ons.

Een klein team. Grote plannen. 

Samen op een missie.

Wij willen vooruit. Niet achteruit. Deze vooruitgang ontstaat alleen wanneer goede intenties elkaar vinden. In andere woorden: de vakmensen en de impactmakers. Daarom brengen wij ze opgewekt samen. Wij stellen mensen die de wereld kunnen veranderen in staat om dit samen te doen. 

Waar we trots op zijn.

Een goed begin is het halve werk ;)

20.000+ sympathieke vakmensen

Stiekem zijn we het grootste bureau van Nederland. 

Rapportcijfer 9

Wat goede doelen en professionals ons gemiddeld geven.

3000+ matches gemaakt

Uurtje geen factuurtje. Dank aan alle professionals en hun skill-donaties!

Wat wij met z'n allen aan skills hebben gedoneerd:

0

We zijn een sociale onderneming.

Met trots :) We laten graag zien dat je als onderneming een positieve verandering teweeg kunt brengen. Wil je graag meer weten over onze visie op ondernemen, het verdienmodel, onze kostenposten, etc. check dan even onze pagina over onze bedrijfsvoering. We vertellen je er graag meer over. 

Meer over sociaal ondernemerschap

Behind the scenes. 📽️

Kerstdiners met een Indische rijsttafels. Saaie kantoorartikelen met kadoverpakking. Meetings op sokken. Iets met zelf de slingers ophangen. 

 

Meer over onze teamleden.

⚡️ Kortom. Er is iets gaande. ⚡️

Wij merken het aan alles. We begonnen ooit als een klein groepje creatieven dat de nutteloze uren van een digital agency terug ging geven aan de maatschappij. Ondertussen hebben we onze banen opgezegd, een kantoortje gescoord en een groep vakidioten gevonden die ook in onze missie geloven. Het resultaat van dit experiment is De Nieuwe Gevers. We hebben de ambitie om hét Purpose in Practice platform van Europa te worden. Geen tijd te verliezen dus.