Over ons

Onze missie? Getting meaningful work done. Together.

Als organisatie, met professionals en voor zoveel mogelijk goede doelen. Zo helpen we stap voor stap de wereld te verbeteren. 

Deel je e-mailadres om je vrijblijvend in te schrijven 💌

Wat is De Nieuwe Gevers?

De Nieuwe Gevers is een skill-based vrijwilligerswerkplatform dat professionals koppelt aan maatschappelijke organisaties, goede doelen en stichtingen. Zelf zijn we géén goed doel. We zijn een sociale onderneming. Zo kunnen we het meeste impact maken.Ons doel? Het grootste vrijwilligerswerkplatform van Europa worden.

Zo helpen wij met z'n allen jouw goede doelen

Samen bereiken we meer

 • checkmark-active

  Meer zichtbaarheid

 • checkmark-active

  Super goede strategieën

 • checkmark-active

  Nieuwe kennis en coaching

 • checkmark-active

  Effectievere processen

 • checkmark-active

  Geld besparen en fondsen werven

Onze impact in cijfers

En woorden

Emoji (1)

6.100+ matches

Dit betekent dat onze Nieuwe Gevers al 6.100+ keer onze organisaties hebben geholpen.

Emoji 2

62.000+ uren

Wist je dat jullie daarmee al 20 werkjaren gedoneerd hebben? Nice!

Emoji 3

5.9 miljoen euro

Die werkjaren zouden pas écht veel geld kosten. Daar is een lidmaatschap bij ons niets bij.

Meer geld = meer goed doen

Even uitleggen

Wij zijn een sociale onderneming en verdienen geld. Waarmee we meer goed doen. Als sociale onderneming staat impact voorop, dient winst als middel en zijn we niet afhankelijk zijn van subsidies. 

Zo zijn we ook toegelaten tot Social Enterprise NL en blijven we onze bedrijfsvoering afstemmen op de principes van de Code Sociale Ondernemingen.

Wil je meer weten over sociaal ondernemerschap en onze filosofie? Bekijk dan deze Ted Talk van Dan Pallota

checkmark-active

Ons customer success team staat voor je klaar

Neem contact met ons op

Stuur een mail naar team@denieuwegevers.nl.

Word Nieuwe Gever

Ons team

Vol met goodies

Groeit iedere dag. Op professioneel en persoonlijk vlak én in grootte. We staan voor openheid, eerlijkheid en echtheid. Samen werken we keihard. Geen tijd te verliezen. Voor al onze favoriete goede doelen. En tussendoor hebben we het echt heel leuk samen. Getting meaningful work done. Together. 

checkmark-active

Maak ook meer impact

Join the good side

Word Nieuwe Gever of sluit je aan als organisatie.

Meld je nu aan

9/10 voor impact

Bij De Nieuwe Gevers doen 25.000 professionals naast hun normale werk met onwijs veel passie en plezier ook nog eens vrijwilligerswerk. 


Hiermee maken ze echt het verschil. Daarom geven onze organisaties gemiddeld een impactscore van 9/10 voor onze samenwerking.Zij blij, wij blij, hun missie versneld 💪 

Ons verdienmodel

Een brief van Juul, onze founder

"De vraag hoe we De Nieuwe Gevers zouden financieren, heeft ons lang bezig gehouden. Een platform als dit, daar heb je geld voor nodig. Regel je dat via donaties of een verdienmodel? Via donaties lukte dat niet. En we geloven sterk in sociaal ondernemerschap. We worden liever kneiter goed in het bouwen van een impactvol en vitaal bedrijf dan in subsidieaanvragen schrijven. 

Onze focus ligt op de eindgebruikers. Onze organisaties en vrijwilligers. Niet alleen stichtingen maar ook ondernemingen kunnen de wereld mooier maken. Dat laten we graag zien door maatschappelijk te ondernemen. Winst is geen hoofddoel, maar een middel om impact te maken. Hiermee kan ons team elke dag zich inzetten om de wereld een betere plek te maken."

Onze organisaties?

350+ goede doelen bouwen op De Nieuwe Gevers

Ons verhaal

Wie goed doet, goed ontmoet

Van mei 2019 tot ongeveer nu

Het begon allemaal met Juul. Onze oprichter. Die hebben jullie vast al eens gezien. Op videos. Lekker enthousiast.Hierboven heb je 'm al kunnen zien. Het begon allemaal bij hem. 

Niets te doen, goed doen!


Af en toe had hij bij zijn vorige organisatie niets te doen. Die tijd wilde hij nuttig invullen. Dus bedacht hij een intern initiatief om goede doelen te helpen. Dat initiatief liep uit de hand. In no-time waren de eerste matches een groot succes en begon iedereen in zijn netwerk zijn voorbeeld te volgen. Even niets doen, werd even goed doen. 

Een nieuwe onderneming

Dat was in mei 2019. In september 2019 zei hij zijn baan op en richtte hij samen met Stijn en Tim De Nieuwe Gevers op. Fast forward naar 2020 was het platform zo'n succes dat ze Max aannamen. Onze eerste werknemer en huidige customer success lead. 

Onze mijlpalen

In maart 2021 bereikten we een mijlpaal. 100 aangesloten organisaties. En in september 2021 hadden we al 20.000 uren gedoneerd. Met ongeveer 3000 Nieuwe Gevers. 

Anno 2024


Daar waren we toen al dolenthousiast over. Moet je nagaan hoe gedreven we nu zijn? We zijn uitgebreid naar Duitsland, hebben meer dan 25.000 Nieuwe Gevers, 350+ organisaties, 20 teamleden en groeien iedere dag gestaag door. 

Een nieuw hoofdstuk

Wil jij ook een hoofdstuk in ons verhaal schrijven? Word nu een Nieuwe Gever of plan een kennismakingscall voor jouw organisatie. 

Zo kunnen we samen nog meer goed doen.