World Vision-photo
World Vision

World Vision

Het is onze missie om de meest kwetsbare kinderen op deze wereld – van alle achtergronden en op de gevaarlijkste plekken – in staat te stellen uit armoede op te staan en de vreugde van een veranderd leven te ervaren.

World Vision in actie.

🎯

Non-profit

🌏

Ontwikkelingshulp

💛

26 tot 75 teamleden

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • World Vision helpt zonder onderscheid in afkomst, geslacht, politieke overtuiging of religie. Zo zijn we in staat om in meer dan 100 landen voor miljoenen mensen het verschil te maken.
  • De activiteiten en projecten van World Vision zijn gericht op structurele veranderingen in gemeenschappen, zodat levens van kinderen tot bloei komen.
  • Wereldwijd zetten de medewerkers van World Vision zich met hart en ziel in voor kinderen, gemotiveerd vanuit hun geloof en geïnspireerd door Jezus.
  • De medewerkers van World Vision zijn nuchtere doeners, die gedreven worden door het belang van kinderen. Snel in actie komen, flexibel inspelen op veranderingen en focus op meetbare doelstellingen zijn typische kenmerken van World Vision.

Professionals over World Vision

Femke 👐 Vertaling video & tekst

Femke
Het contact met Olke was heel prettig, ze wist goed te vertellen waar World Vision voor stond. Ook was de opdracht heel helder en daardoor goed te voltooien. Haar feedback was behulpzaam. Al met al een geslaagd project!

Maaike 👐 Animatie

Maaike
Het was fijn samenwerken met World Vision. Het project duurde langer dan dat in eerste instantie de bedoeling was, maar omdat we hier elkaar allebei ruimte in gaven heeft dat gezorgd voor een mooi eindresultaat, waar we allebei blij mee zijn!

Mila 👐 Social Media post templates Canva

Mila
Het was een super fijne samenwerking! Ik zou dit zeker nog vaker doen.

Sabrina 👐 Vertalen 2 blogs

Sabrina
De communicatie was prettig, feedback was duidelijk en er was wederzijds begrip voor onvoorziene omstandigheden waardoor soms wat vertraging was in reageren aan beide kanten.

Joris 👐 Fotoshoot voor Zip your Lip

Joris
De communicatie was heel duidelijk. De precieze wensen t.a.v. de foto's was helder. Fijn dat er iemand van de organisatie aanwezig was bij de fotoshoot op school.

Ilze 👐 Kaart design

Ilze
Ik vond het een fijne samenwerking. Evie was duidelijk in wat ze wilde, dat maakte het tot een heldere opdracht.