World Animal Protection-photo
World Animal Protection

World Animal Protection

Met jouw hulp kunnen we het leven van vele dieren wereldwijd blijven verbeteren.

World Animal Protection in actie.

🎯

Non-profit

🦍

Dierenwelzijn

💛

26 tot 75 teamleden

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • We redden beren van beer-hondengevechten in Pakistan, zoals Rangila.
  • Bij overstromingen, cyclonen en droogtes voorzien we dieren van voedsel, water en medische zorg, zoals na orkaan Irma.
  • Zo goed als alle reisorganisaties in Nederland zijn gestopt met het aanbieden van olifantenritten, na onze campagne 'Stap van de olifant af'. Daarnaast hebben ruim 30.000 reizigers beloofd om nooit meer een olifantenrit te maken, omdat hier veel dierenleed achter schuilgaat.
  • We voorkomen dat miljoenen honden worden afgemaakt uit angst voor hondsdolheid. Daarvoor werken we samen met overheden en lokale bevolking. We zorgen voor vaccinatieprogramma's voor (zwerf)hondenpopulaties.
  • Door onze baanbrekende samenwerking met Brasil Foods om dierenwelzijn te integreren in hun productie- en bevoorradingsketen, kunnen we een positieve verandering voor miljoenen landbouwdieren bereiken.

Professionals over World Animal Protection

Jan-Hein 👐 Illustraties

Jan-Hein
Ze staan erg open voor nieuwe ideeën en doordat jij ze helpt wille ze dat oo zeker voor jou doen.Naast dat ze zich inzetten voor dieren, wat super belangrijk is.

Vincent 👐 Video edit

Vincent
Het was een erg leuke samenwerking!

Indy 👐 Infographic

Indy
De samenwerking verliep prettig en de feedback was concreet!

Maartje 👐 Certificaat design

Maartje
Het was een fijne samenwerking die we aftrapte met een video-call. Vervolgens hebben zij afbeeldingen en een briefing aangeleverd waardoor ik aan de slag kon. Ik vond het tof om dit te ontwerpen en ook de samenwerking vond ik prettig.