46dbada7-23a9-4406-a270-b56a49561a56 (1)
Transnational Institute

Transnational Institute

Het Transnational Insitute is een internationale denktank. Een netwerk van wetenschappers en activisten, die zich wijdden aan oplossingen voor wereldwijde problemen. Wij staan voor een rechtvaardige, democratische en duurzame planeet.

Transnational Institute in actie.

🎯

Non-profit

🧬

Wetenschap en onderzoek

💛

7 tot 25 teamleden

Ons team
Ons team
Transformative Cities award
Transformative Cities award
Jeremy Corbyn met ons boek
Jeremy Corbyn met ons boek

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Ons onderzoek heeft wetgeving beinvloedt op thema’s als mensenrechten, toegang to land en voedsel, en handelsverdragen, zowel nationaal als internationaal.
  • We hebben onderwerpen als ‘mass surveillance’ schadelijke handelsverdragen op de agenda gezet, ver voordat deze issues mainstream werden.
  • Met de klimaatcrisis, de opkomst van autoritarisme en de mensenrechtenschedingen aan onze grenzen werken we nog iedere dag aan oplossingen voor de meest cruciale mondiale vraagstukken.
  • Het TNI heeft social movements geholpen om de Apartheid in Zuid-Afrika te boycotten.
  • In 1977 hebben wij onderdak geboden aan de controversiële CIA klokkenluider Philip Agee, auteur van 'Inside the Company'.

Professionals over Transnational Institute

Stefan 👐 Youtube-kanaal optimaliseren

Stefan
Het contact met het Transnational Institute was erg prettig. Tijdens een inventarisend gesprek hebben we samen afgestemd wat belangrijk was voor hen. Op basis daarvan ben ik aan de slag gegaan. Ik heb veel vrijheid en vertrouwen gekregen, wat het erg prettig werken maakte voor mij. Met het eindresultaat waren ze erg blij en we gaan nog een keertje bellen!