Bomenplanten
The Rotary Foundation

The Rotary Foundation

De Foundation richt zich op een zestal doelen zoals opgesteld door de UN (de zogenaamde Sustainable Development Goals, SDG). De humanitaire impact van de vele projecten is enorm, want wordt hands-on door de leden van de lokale RotaryClubs uitgevoerd, in samenwerking met en ondersteund door de lokale gemeenschappen die deze hulp krijgen. Rotary verbindt en geeft mensen weer hoop op een beter leven.

The Rotary Foundation in actie.

🌏

Ontwikkelingshulp

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • De Foundation is er trots op dat zij behoren tot een selecte groep van NGO’s die - meetbaar - al jarenlang ervoor zorgen dat het ingezamelde geld ook helemaal terecht komt bij de mensen waarvoor de projecten bedoeld zijn.
  • In 2018 zijn meer dan 1300 grote internationale humanitaire projecten uitgevoerd door leden van Rotary, die daar meer dan 50 miljoen uren vrijwilligerswerk in hebben gestoken, geholpen door bijdragen van meer dan 410 miljoen dollars vanuit de Foundation. En dat ieder jaar weer...
  • Op deze manier dragen wij bij aan een betere wereld: het motto van een lid van Rotary is niet voor niets: ‘Service above Self’.