e7a880cf-1ab8-461f-a5c9-a756b38e4d25
Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van gevluchte studenten en professionals, en voor hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF in actie.

🎯

Non-profit

📚

Educatie

💛

75 of meer teamleden

⚡️

1 project online

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Jaarlijks helpen we bijna 4000 gevluchte studenten en professionals hun talent te ontwikkelen in Nederland
  • We werken hierbij actief samen met bedrijven, hoger onderwijsinstellingen en gemeenten
  • Zo ontwikkelen we samen leer&werk-trajecten die uitzicht bieden op een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Een win-win-situatie voor vluchteling én samenleving!
  • Meer dan 400 vrijwilligers begeleiden, als aanvulling op het UAF, gevluchte studenten en professionals via ons mentoringprogramma.

Professionals over Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Evelyne 👐 Kennissessie Marketing Automation

Evelyne
De samenwerking met het UAF verliep supervlot. Het is een enthousiaste groep mensen die bereid zijn om in te zetten op groei en innovatie. Fijn om te zien dat Marketing Automation ook leeft onder stichtingen \/ goede doelen. Het UAF was zeer betrokken bij het project en leverde zelf input en ideeën aan. Dit zorgde voor een goede interactie en verloop van het verhaal. Helemaal top! :-)

Rui 👐 Studenten wervingscampagne

Rui
Het was een ontzettend leuke samenwerking. Alex heeft een super goede briefing geleverd en schakelde snel. De presentaties waren heel leuk, het barst van de positieve energie bij het UAF. Iedereen denkt mee en er ontstaan spontaan allemaal nieuwe ideeën. Ze hebben ook een fotografe ingeschakeld die de campagne shoots gaat doen, waardoor het project naar een nog hoger niveau getild gaat worden. Al met al ontzettend leuk om te doen en volgens mij gaat er een mooie campagne komen!

Martijn 👐 UX design

Martijn
Wat een geweldig team bij UAF! Tijdens meerdere sessies hebben we toegewerkt naar een mooi eindresultaat. Deze vernieuwde basis in combinatie met de passie van het team gaat zeker zorgen voor een mooi vernieuwend MijnUAF!

Daniel 👐 Workshop communicatie trends

Daniel
Ik heb de samenwerking met UAF als zeer positief ervaren. De ruim 2 uur durende innovatieworkshop was erg interactief (ondanks dat het online was). Erg leuk, de energie en betrokkenheid tijdens de sessie, en de enthousiaste reacties achteraf. We gaan elkaar zeker nog eens spreken!

Lars 👐 SEO Audit

Lars
De samenwerking verliep erg fijn omdat de doelstellingen duidelijk waren, de communicatie goed verliep, en de benodigde middelen snel beschikbaar waren.

Marieke 👐 Flexibele copywriting ondersteuning

Marieke
Het was fijn om voor het UAF te schrijven. De lijnen waren kort, contact verliep goed. En ik had echt het gevoel dat mijn inbreng gewaardeerd werd!

Openstaande projecten

Ben of ken jij de professional die ze gaat helpen?

Persona's opstellen
Persona's opstellen

voor Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

⏱️ 20-35 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 4-8 weken