Stichting Burennetwerk Amsterdam-photo
Stichting Burennetwerk Amsterdam

Stichting Burennetwerk Amsterdam

Wij dromen van een Amsterdam waar buren elkaar weten te vinden. Waar altijd ruimte is voor hulp of een praatje. Iedereen goede buur!

Stichting Burennetwerk Amsterdam in actie.

🎯

Non-profit

🙂

Welzijn

💛

7 tot 25 teamleden

⚡️

3 projecten online

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • We noemen onze burenhelpers geen vrijwilligers, maar: goede buren!
  • We hebben een groeiend netwerk van >1500 goede buren waar we informeel contact mee hebben.
  • We hebben een vaste samenwerking met organisaties in de stad. Zoals Cordaan, waar we een speciale matchmaker-service voor hebben opgericht om hun cliënten te begeleiden naar passende informele hulp.
  • We hebben een uitgebreid deskundig beeld van de sociale kaart van Amsterdam en weten iedereen die bij ons binnenkomt naar de juiste plek te leiden.
  • Regelmatig krijgen we vrolijke selfies van buren die met elkaar op pad of op bezoek zijn. Dat maakt ons werk extra leuk!
  • Al onze medewerkers (vrijwillig of betaald) zijn enthousiast betrokken en voelen zich onderdeel van ons Burennetwerkteam en zetten zich met veel energie in voor het koppelen van Amsterdammers.
  • Veel van onze kantoorvrijwilligers (nu thuiswerkvrijwilligers) vinden via Burennetwerk een fijne manier om weer structuur in hun dag te krijgen (of te houden) in een periode van geen werk, ziekte of pensioen. Zo blijf je onderdeel van een team en voel je je nuttig!
  • Om de teamspirit er in te houden doen we iedere dag om 15:00u een anti-roest-buren-boost momentje met het team. Roest niet vast aan je stoel maar kom in beweging. Ook tijdens het thuiswerken.
  • We hebben een levendige teamchat die na de dagstart om 09:00u de hele dag los gaat met grapjes en gifjes

Professionals over Stichting Burennetwerk Amsterdam

Kim 👐 Strategische Facilitator

Kim
Wat een leuke en inspirerende organisatie is Burennetwerk zeg! Communicatie verliep goed en het is een erg gemotiveerd team. Heb ze met veel plezier geholpen :)

Floor 👐 Professioneel jaarverslag

Floor
Na een ontzettend enthousiast kennismakingsgesprek - waarin we direct een klik hadden - maakten we samen afspraken wat betreft de samenwerking. Wat kunnen we wanneer van elkaar verwachten? Jasmijn is altijd helder in haar communicatie, wat de samenwerking heel fijn maakte. Ook vertelt ze met veel passie over het werk van Burennetwerk, waardoor ik goed inzicht kreeg in het prachtige werk van Burennetwerk. Dit leverde mij nóg meer plezier op in het ontwerpen van het Jaarverslag.

Rachelle 👐 Infographic

Rachelle
Ik heb een leuke samenwerking gehad met Buren netwerk. Samen zijn we tot een infographic gekomen die zij kunnen gebruiken voor hun half jaarlijkse verantwoording. Ik heb er plezier in gehad om aan te werken en zelf weer wat gemaakt om toe te voegen aan mijn portfolio, zo helpen we elkaar.

Openstaande projecten

Ben of ken jij de professional die ze gaat helpen?

SEO webteksten
SEO webteksten

voor Stichting Burennetwerk Amsterdam

⏱️ 12-24 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

Retargeting Social Ads campagne
Retargeting Social Ads campagne

voor Stichting Burennetwerk Amsterdam

⏱️ 8-16 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

HR Coach
HR Coach

voor Stichting Burennetwerk Amsterdam

⏱️ 8-14 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 8-12 weken