Stichting Adwuma Ye-photo
Stichting Adwuma Ye

Stichting Adwuma Ye

Met onze projecten dringen we zwerfafval en ontbossing terug in Ghana. We ondersteunen vrouwenemancipatie, creëren werkplekken voor mensen met een beperking en geven jongeren een kans om aan hun toekomst te werken.

Stichting Adwuma Ye in actie.

🎯

Non-profit

🌏

Ontwikkelingshulp

💛

26 tot 75 teamleden

⚡️

2 projecten online

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • We zijn trots dat bij de werkplaats van Tuma Viela bijna 27 miljoen zwerfafval-waterzakjes zijn ingeleverd waar we meer dan 100.000 producten van maakten voor kinderen.
  • Dat we meer dan 25.000 New Cooking Bags hebben verkocht bij het gelijknamige project en daardoor veel bomen bespaard zijn gebleven.
  • Dat we prachtige producten maken bij het project Reusable Care Creations: wasbaar maandverband, de wasbare mondkapjes en Bossom Buddies.
  • Dat er al 65 jongeren bij ons zijn afgezwaaid die nu een beroepsopleiding volgen. GET APP & WORK!
  • Dat het overgrote deel van onze vaste medewerkers, jongeren met een verstandelijke beperking zijn.
  • Dat we naast de grote werkplaats nu 2 dependances hebben waar duurzaam en zelfstandig gewerkt wordt. GREEN WAVE GHANA!

Professionals over Stichting Adwuma Ye

Hans 👐 Call: Advies over boekhouding

Hans
Ellen was super gemotiveerd en stond open voor verschillende opties die ik haar aanbood. Ik hoop dat ik de stichting verder heb kunnen helpen.

Ellouise 👐 Missie, visie en waarden formuleren

Ellouise
De samenwerking met Ellen was geweldig. Inspirerende verhalen en vol energie. Ik keek altijd uit naar onze belletjes. Ellen communiceert duidelijk en staat open voor nieuwe ideeen. Heel leuk en leerzaam om dit project samen te doen!

Nick 👐 Photo editing

Nick
Geweldige samenwerking en erg leuk contact!

Martijn 👐 Creative coach

Martijn
Wat een organisatie met een bijzonder en oprecht verhaal. Het was inspirerend mee te denken hoe dit nog krachtiger overgebracht kan worden!

Mirjam 👐 SEO Audit

Mirjam
Wat een leuk project was dit! Stichting Adwuma Ye doet ontzettend mooi werk. Voor de mensen in Ghana én voor de natuur. En de resultaten zijn bewonderingswaardig. Ik hoop dat het werk van Ellen en haar team nog jaren door kan gaan en dat haar initiatieven binnen Ghana verder uitgerold worden. Het was leuk om daar met mijn kennis een heel klein steentje aan bij te hebben kunnen dragen. En dan Ellen persoonlijk. Wat een ontzettend leuke vrouw. Ze is zo enthousiast positief en gedreven. Ellen heeft zelf heel veel ideeën en is blij met de ideeën en feedback van anderen. Ze geeft je echt een gevoel van SAMENwerken. Niets dan positief over deze samenwerking!

Marlies 👐 Social Media audit

Marlies
Heel fijn om met Ellen samen te werken. Ze is gepassioneerd over de projecten van haar stichting en enthousiast om weer iets moois van de social media kanalen te maken!

Openstaande projecten

Ben of ken jij de professional die ze gaat helpen?

SEO webteksten
SEO webteksten

voor Stichting Adwuma Ye

⏱️ 12-24 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

Brochure design
Brochure design

voor Stichting Adwuma Ye

⏱️ 12-24 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 2-4 weken