Justice and Peace-photo (6)
Justice and Peace

Justice and Peace

Het beschermen van mensenrechtenverdedigers wereldwijd en de veilige en legale hervestiging en ontvangst van vluchtelingen in NL & Europa.

Justice and Peace in actie.

🎯

Non-profit

🕊

Mensenrechten

💛

7 tot 25 teamleden

Het team 2021
Het team 2021
Samen Hier Welkom Groep
Samen Hier Welkom Groep
HRD Security training
HRD Security training

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Binnen het Shelter City netwerk zijn inmiddels 20 steden aangesloten in Nederland & internationaal, hierdoor hebben we al meer dan 350 mensenrechtenverdedigers wereldwijd kunnen ondersteunen.
  • Tientallen Welkom Groepen hebben zich aangesloten bij Samen Hier om nieuwkomers in diverse steden in Nederland op weg te helpen.
  • In 2020 hebben we de Mural of Change onthuld in Den Haag, een monument gewijd aan mensenrechten.
  • In 2021 hebben we ons allereerste J&P Magazine gelanceerd.

Professionals over Justice and Peace

Linda 👐 Infographic

Linda
Ik heb een infographic gemaakt voor Justice and Peace. We hebben op verschillende momenten contact gehad om te praten over wat ze wilden en ik kreeg ruimte om mee te denken en vragen te stellen, dus het was een fijne samenwerking!

Robin 👐 Communicatie strategie

Robin
Wat een fijne organisatie. Ik heb genoten van de samenwerking en genoten van de mensen. Leuke, kundige, gemotiveerde mensen en een organisatie met een goede basis. Er is heel veel mee te doen!

Peter 👐 Social Media Strategie

Peter
Geweldig boeiend project voor een organisatie met zeer gedreven en intelligente medewerkers. Fijne samenwerking met Maartje, Marjolijn en Liselotte. Let’s keep in touch

Jan-Hein 👐 Illustraties van journalisten

Jan-Hein
Het werken voor een organisatie die doormiddel van storytelling en beeld haar inzet wil weergeven is geweldig!. Ze hebben me ook als illustrator uitgedaagd om iets geheel nieuws te proberen. Ben trots op het eindresultaat! Beveel ze zeker aan!