Join for Joy-photo
Join for Joy

Join for Joy

Veel Afrikaanse kinderen gaan nog niet naar school. Met Join for Joy leiden wij basisschool docenten in Afrika op om taboes spelenderwijs bespreekbaar te maken en kinderen te stimuleren naar school te komen. Zo geven we kinderen een extra zetje om goede keuzes te maken en deze na te streven.

Join for Joy in actie.

🎯

Non-profit

📚

Educatie

💛

7 tot 25 teamleden

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Wij zijn ontzettend trots op ons Sport- en Spelprogramma, waarmee we dankzij de meer dan 600 getrainde leraren al bijna een 500.000 kinderen hebben kunnen bereiken.
  • Join for Joy heeft een ontzettend vrolijk, toegewijd en internationaal team verspreid over Kenia, Zambia, Oeganda, Malawi en Nederland. We spreken elkaar iedere dag van de week!
  • Natuurlijk zijn we heel trots op onze resultaten en impact: meer kinderen naar school; minder drop-outs; inclusief onderwijs; weerbare kinderen die zich bewust zijn van sociale thema's en ziektepreventie; minder tienerzwangerschappen; energieke kinderen; betere schoolprestaties; en een positiever toekomstperspectief voor bijna een half miljoen kinderen.
  • We bestaan al 11 jaar!

Professionals over Join for Joy

Janka 👐 Strategisch advies over Marketing

Janka
Wat was het leuk om met Romée en Minke van Join for Joy te mogen meedenken! We stimuleerden elkaar in het bedenken van nieuwe ideeën en waren kritisch op elkaar over de haalbaarheid en impact. En dat alles in een open setting waardoor 1 + 1 geen 2, maar 3 werd!