www.apotheek.nl-photo
www.apotheek.nl

www.apotheek.nl

Medicijnen moeten op de juiste manier gebruikt worden. Anders kunnen ze niet goed werken of zelfs gevaarlijk zijn. Voor een goed gebruik is het essentieel om de uitleg goed te snappen. Met apotheek.nl geven we informatie over medicijngebruik: betrouwbaar, op maat, voor iedereen begrijpelijk. In tekst, beeld of geluid.

www.apotheek.nl in actie.

🎯

Anders

👩‍⚕️

Gezondheid en ziektebestrijding

💛

7 tot 25 teamleden

medicijninformatie in video's
medicijninformatie in video's
apothekers die meewerken aan video's
apothekers die meewerken aan video's
medicijngebruik bij kinderen
medicijngebruik bij kinderen

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • De teamspirit van het apotheek.nl team. Het team zet zich elke dag in om de informatie op apotheek.nl actueel te houden. Zie ook ons filmpje op apotheek.nl/videos/overige en scroll naar het filmpje: Alles over uw medicijn? Apotheek.nl! Maar hoe komen de teksten tot stand?
  • Wij helpen elke maand ca. 2 miljoen unieke bezoekers met begrijpelijk medicijninformatie.
  • Wij worden zeer goed gewaardeerd door onze websitebezoekers (zowel patiënten/mantelzorgers als zorgverleners). Dit blijkt uit verschillende onderzoeken en evaluaties.
  • Apotheek.nl heeft al 4 jaar op rij de award gewonnen voor 'Beste website van het jaar' in de categorie Gezondheid (2018, 2019, 2020, 2021).
  • Apotheek.nl heeft het NeLL Compatible label ontvangen met een score 'uitzonderlijk goed'. (juli 2019). Zie https://nell.eu/nieuws/apotheeknl-is-nell-compatible.
  • De website heeft geen verdienmodel of winstoogmerk. De ontwikkelingen en het onderhoud van de website worden gefinancieerd door de beroepsvereniging van apothekers. Zowel farmaceutisch inhoudelijk als conceptueel en op gebied van gebruiksvriendelijkheid, lay-out en functionaliteiten. Apotheek.nl is dus onafhankelijk van de industrie. Voor specifieke projecten of ontwikkelingen worden van tijd tot tijd subsidies aangevraagd.
  • Er is veel belangstelling van zorgpartijen (publiek en commercieel) om de content van apotheek.nl te gebruiken in eigen applicaties.